Utstyr
  • Nikon D100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReklame
  • Lastet opp
  • Visninger240
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_209515} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Rune S.

Jeg synes dette er et meget vakker komposisjon. Skarpt, fint og delikat reklamebilde.

Mvh
Rune S
Ina W.

Hei!
jeg er enig med Rune, dette var stilig. Rent, god oppsetting og skarpt.

Ina
Alexander L.

Stilig komposisjon, og bra utført bilde. Hvis jeg skal pirke litt, ville jeg byttet om de to nederste, slik at antall stener ble i stigende rekkefølge, men bildet var flott ellers!

mvh
Alex
Baard K.

Dette var riktig så flott. Fine ''farger'', bra skarphet og fint med hvit bakgrunn. Hadde vært artig å vite litt om fremgangsmåten. Som Rune sier så var dette riktig så delikat.
Henning Notland S.

Tusen takk for hyggelige kommentarer!

Ikke så enkelt å ta bilder av smykker; da metallet reflekterer alt som er rundt.
Det hadde nok blitt en skuffelse hvis jeg hadde fortalt om alt jeg har gjort fra skuddene er tatt til dette ferdige resultatet, men jeg kan røpe at det er snakk om mye og vanskelig etterarbeid i photoshop. Jeg har brukt stor softboks i bakkant; bygget opp med mange speil rundt og dypetset ut ringene under etterarbeidet. Man klarer nok ikke å få lyset til å bli reflektert slik; metallet til å skinne og diamantene til å sparkle hvis ikke det gjøres mye i etterkant. Dette gjelder også for de aller største smykkefotografene (de fleste av de er lokalisert i Tyskland). Jeg kunne også satt dette bildet under ''manipulert'', men ettersom dette faktisk er et reklamebilde valgte jeg å sette det under den kategorien.

AL: Grunnen til at jeg har byttet rekkefølgen på de to siste ringene er at selv om den som nå åstår nærmest oss har ferre stener enn den som står ved siden av har den mye større diamanter og er av den grunn mye mer verdifull - med da påfølgende større fokus på den.

Mvh
Henning
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu