Cornelis (3 mnd) trygt hos mor.
Er noe usikker på dette bildet, så jeg tar mer enn gjerne imot kommentarer.
Bildet inngår i albumet Barn i Sentrum -
Utstyr
  • Nikon D2X
  • Nikon Nikkor 17-55 mm f/2.8G IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1471
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_205017} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Anders H.
Altfor mye softing etter min smak. Blir nok adskillig bedre hvis du minsker effekten. Bildet i seg selv er jo flott.

Anders
Oddbjørn W.
Softingen jeg har foretatt på dette bildet er ikke slik jeg gjør til vanlig. Her er hensikten å få til en drømmeaktig effekt, og jeg har forsøkt endel frem og tilbake for å finne det rette nivået. Men kansje er det for mye.......?
Mange takk for kommentaren Anders.
Anders H.
Hvis det skal være drømmeaktig er det kanskje greit med så mye softing, men drømme effekten ville vært mye mer tydelig hvis bakgrunnen var hvit i stedet. Jeg er ingen ekspert på studio, så jeg vet ikke hvordan det ville fungert med hvit bakgrunn i stedet for sort.

Anders
Hege J.
Hei Oddbjørn!
Dine portretter er til inspirasjon. Du har utviklet deg veldig det siste året, det er kjekt å se!

Det som slår meg her er den utrolig fine kontakten mellom mor og barn. Cornelis stråler og er opptatt av det viktigste i verden for ham, hans mor. :-)

Oppbyggingen av motivet liker jeg. Fint hvordan du får fram det nakne, uten å vise for mye. Utsnittet er jeg derimot i tvil om. Jeg synes ikke det var heldig å kutte hånda og armen til mor på den måten du har gjort.
Softinga er sikkert en smaksak, litt mye kanskje?

Mvh Hege
Oddbjørn W.
Anders: Du har rett i at det ville blitt et helt annet bilde med hvit bakgrunn, men jeg synes selv at sort bakgrunn er å foretrekke. Det fremhever personene på en spesiell måte.




Hege: Takker for oppmuntrende og inspirerende ord. Og når det gjelder samspillet/nærheten mellom mor og baby så vet nok du mer om det enn meg. Men det er dette jeg som fotograf forsøker å fange.

Du liker ikke utsnittet jeg har valgt. Jeg har gått så tett på som jeg syntes jeg kunne, og når det gjelder morens hånd og arm så har jeg faktisk ikke med alt på orginalen heller....
Du og kommenterer at softtingen kansje er vel mye. Det er notert.

Mange takk for kommentarene!
Avsluttet .
Enig i at softingen er litt i overkant.. Men kanskje den hadde gjort seg bedre i S/H? Synes liksom det blir litt mye hudfarge her, på en måte..? Verdt et forsøk!
Oddbjørn W.
Skulle gjerne forsøkt som du foreslår. Nå er signalet så klart at softingen er i overkant, og så foreslår du at jeg forsøker i S/H.
Problemet er bare at billedbehandlingsmaskinen min plutselig bare tok kvelden, så jeg kan ikke gjøre noe enda ihvertfall.
Men mange takk for forslaget, Hanne. Det er notert.
ingeborg w.
Jeg liker godt uttrykkene på begge to. De ser glade og avslappede ut. Litt mindre softing og fjerning av den glorien rundt menneskene ville gjort bildet bedre etter min mening.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu