Prøvde meg på et litt malerisk bilde. Liker det, men er ikke 100% fornøyd med kvalieten... Trenger sårt andres vurdering!
Bildet inngår i albumet Selvportrett - Liker å ta selvportrett. Føles nesten som å skrive en slags dagbok, og det føles egentlig veldig utleverende. Men på en bra måte...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-07-29 11:19:06
    Versjon #2
Utstyr
  • HP Kamerahus
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger1232
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_202334} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Elna T.
blir ikke dette litt for privat?
Svein O.
Hei

Jeg syns dette var veldig kult jeg. Det er dristig, men ikke på noen måte for dristig. Når det gjelder kvaliteten, syns jeg bakgrunnen var helt rå, men det er litt for uklart på oversiden av ansiktet. Ser nesten ut som om du har vært litt uheldig med etterbehandlingen bare, så det er sikkert ikke noe kjempegreie å fikse det opp. Liker utsnittet her veldig god.

Mvh

Svein
Julie E.
Fint å lage selvportretter. Den modellen har man jo der hele tiden. Dessuten står man kanskje friere. Slik føler iallefall jeg det. Jeg kjenner mine egne grenser bedre enn jeg kjenner andres.
Til bildet: føler meg litt ukomfortabel med kuttingen av hodet, men bakgrunnen var veldig flott. VELDIG flott!
mvh Julie
Kristin T.
Utrolig tøft selvportrett. Jeg også liker bakgrunnen veldig godt. Synes ikke kuttingen av hodet er noe problem. Gir en følelse av at du kiker inn et hull kanskje. Om man skal pirke på noe er jeg enig at kinnet blir noe utvasket.

Kristin
Michaela K.
Jeg kan forstå at noen syns det blir ''for privat''. Men selv ser jeg ikke problemet med nakenhet i et selvportrett, når det finnes plenty med andre aktbilder på denne siden...
Jeg er enig i det med kinnet, det var det jeg mente med at kvaliteten ikke er bra nok. Jeg skal prøve å legge ut en ny verson i kveld. Jeg har en tendens til å kutte hoder når jeg tar portretter, tror det er fordi jeg føler at jeg kommer nærmere innpå personen på en måte...
Tusen takk for kommentarer!!
Mic
Janne Cesilie J.
Hei!
Absolutt pent , syns da ikke dette blir for privat elna,
Det kommer jo an på fotografen!;)

Syntes det er litt slurvete Ps jobbing,
spess kantene rundt deg som fører over til bakgrunnen,
der kan du prøve burn tool for å få det helt sort.
Dyne fliken øverst ville jeg oxo malt sort for å få et ''renere'' bilde!

Mvh Janne
Fred S.
Neida, ikke for privat. Vanskelig for meg å skjønne at det går an å bli provosert av et bilde som dette, adskillig mer grunn til å bli indignert/ irritert over de sterile ''Babe'' -bildene av mannfokbladtypen som florerer her.
Det er først og fremst blikket ditt som fanger meg her, vet ikke om du prøver å formidle en eller annen sinnstilstand med det, eller om det bare ''ble'' slik. Uansett, det at halve ansiktet er i skygge forsterker effekten av blikket.
Spor etter kloning mellom ansikt og vegg (?) Gjør ikke så mye, til tross for den glatte bakgrunnen ( nydelig farge, forresten) har bildet et røft preg som også tåler noen tekniske misser.

vh fred
Avsluttet .
hehe, må si meg veldig enig i det første Fred S. sa der..

ellers, må si du har blitt veldig god på selportrett! likte fargene, komposisjon og det dramatiske uttrykket veldig godt! er en fan av kutting av hodet selv. det eneste som irriterer meg litt er det ene hårstrået som går opp mot øyet som ligger i skygge. men det er kanskje bare meg..

Anemarte:)
Alan Thomas Duncan W.
Miss M;

Korte ord;

- Spennede
- Kreativt
- Anderledes

Må få fram at dette var et selvportrett uten like,
vågalt? privat ? Jepp det blir opp til den enkelte
å dømme. Jeg syntes dette egnet seg bra og ble
levert på en særs god måte :)

Keep up the great work ,,,,,,
Best regards;
Alan :))
Fredrik R.
Jeg synes det ble utrolig stilig. Kroppsformen og skyggespillet er utrolig flott, men jeg er enig i at kanskje dyna burde fjernes.

mvh og mer til fra Fredrik
Asbjørn M.
Bildet her har et sensuellt fotografisk uttrykk som gjør at de skiller seg
ut fra mange andre akt-fotografi her inne. De understrekes ved skyggene
og den mørkerøde bakgrunnen som forsterker de uttrykket.
Tøff beskjering, men litt trangt på høyre side. Bra dette.

Asbjørn
Lars G.
Om det er for privat er det vel bare du selv som kan vurdere. Vågalt, nei.
Versjon 2 for meg. Liker komposisjonen. Litt usikker på armen som blir litt dominerende, men samtidig er den med og lager fine linjer inn i bildet. Som sagt før, flott bakgrunn. Mvh Lars
Anne Kari Berg K.
Utrolig fint bilde, for meg ser det ut som et maleri. Godt komponert, fine farger, dekorativt.


mvh Anne Kari
Martin O.
Passe mørkt bilde ser ut som det er tatt fra en drømme sekvens på film eller kansje bokomslaget på en krimbok uansett synes jeg det var et tøft bilde
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu