Luftkamp
Bildet inngår i albumet SMØLA - 5000 øyer ,holmer og skjær på Nordmøre - Har lyst til å vise fram landskap og fugleliv fra min barndoms paradis..
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon 300mm
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger564
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200928} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Odd E. k.
Hei Wigdis!

Et meget flott bilde av to terner i luftkamp. Fuglenes positur og skarphet gjør bildet severdigt. Den diffuse bakgrunnsfargen inngår i fuglenes farger men samtidig fremhever fuglene på en fin måte. Muligens har et noe tettere utsnitt fremhevet fuglene mer. Utover det et meget godt fanget bilde Wigdis!

Mvh

Odd E.
Inger-Lise S.
God fangst,Wigdis! Flott positur på ternene. Enig i at et noe tettere utsnitt ville gjort seg. Men dyktig presentert!

Inger-Lise
Kjetil S.
Hei

Fantastisk positur du har fanget her. Prøvde selv å fange disse slagsmålene, men AF (og jeg) har vanskelig for å henge med! Skarpheten er det ingenting å si på. Skulle gjerne sett dem enda nærmere og i mer spennende lys. Mye rødnebbterne på Smøla i år; selv om ungeproduksjonen var variabel.

mvh Kjetil
Ann F.
Et litt tettere utsnitt. Kanskje dratt på litt blått i himmelen og litt rødt i nebbene.
Men du har likevel fanget et fint øyeblikk i en meget rask luftkamp. Måten nebbene står mot hverandre på, er bare flott!

Mvh Ann
Svein B.
Mye bra her Wigdis, som flere har nevnt- posituren og timingen er helt utrolig. Støtter Ann Forbergs kommenter mht utsnitt og farger. Du har nok litt å hente ut i bildet gjennom videre prøving i bildebehandlinga, og dette er et bilde som absolutt fortjener å bli jobbet videre med.

Mvh
Svein B
Wigdis W.
Takk for kommentarer, er fremdeles en amatør i PS, men skal prøve å få det til litt bedre :-)
Avsluttet .
Måten du har fanget fuglene på er fantastisk! Det er bra tips du har fått ovenfor.. litt mer spennende utsnitt, litt sterkere kontrast og det med fargene, så har du det. Flott jobba!!!
Espen A. I.
Herlig lek og et flott bilde for yrende fuglefotografer på dotten.

mvh Espen
Stine J.
Hei Wigdis,

Herlig fanget øyeblikk. :) Utsnittet og fargene er litt tamme og gir ikke motivet alt det fortjener. Du har fått gode råd om å forbedre av Ann F. og Svein B. og jeg slutter meg til dem.

mvh Stine
Arnstein P. F.
Akrobater fanget i en spennende opptaksvinkel der form og farger stemmer svært så godt sammen. Den lyse nøytrale bakgrunn gir bildet en ro selv om det her foregår en intens kamp om mat, make eller.... Stor tålmodighet og godt håndtverk er utført også på dette motiv.
Mvh Arnstein
Wigdis W.
Tusen takk Arnstein, jeg syns selv at bakgrunnen er ok. Himmelen hadde faktisk en slik valør denne dagen og å forsterke fargen på himmelen tror jeg ødelegger mer enn det vil forbedre bildet.. Ikke alltid man trengerå dra så hardt i spakene :-)
Tom A. T.
Øyeblikket må vel sies å være nær perfekt og posituren på fuglene er nydelig. Litt tettere utsnitt tror jeg ville hevet det enda et hakk, men det funger alldeles utmerket som vist også.
mvh Tom T
Kjell G.
Litt tettere utsnitt og litt større farvemetning, og dette bildet ville hevde seg i konkurranser. Riktig godt skutt!

mvh kjellg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu