Hegre i sivet
Et typisk syn langs veiene her i Vesterålen, problemet er bare å komme nært nok til å få bilde av det. Denne gangen gikk det, og jeg er svært fornøyd med å ha fått dette bildet av Hegrefar i sivet, håper dere liker det og!
Utstyr
  • Canon 1DS MKII
  • Canon EF 400mm f/4,0 DO IS + 1,4
  • Blender-
  • FilmtypeDigital ISO 400, RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger463
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200803} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Truls L.
Synes egentlig det ble litt rotete, sivet i fremkant lagde en del støy så kanskje det hadde sett bedre ut i høydeformat?
Ellers kunne jeg godt tenkt meg et litt lavere utgangspunkt (slik at du kom mer på høyde med hegren og ikke så mye ned på den)

Forøvrig så er jo det ultimate å sitte i skjul når man først vet hvor hegren holder til:D

Lie
Kjetil S.
Jeg synes også standpunktet kunne vært lavere, og det bærer preg av ''fra-bilvindu-perspektiv''. Synes også det bærer preg av å være utsnitt av et større bilde. Ellers er det jo et fint miljøbilde. Utfordringen ligger i å komme nærmere og lavere:) Som TL sier, så er et skjul tingen hvis du er ute etter bedre hegrebilder.

Kjetil
Svein B.
Hegra er jo en utrolig facinerende fugl, og ikke av de letteste fuglene å få de gode bildene av. Lærer en den litt å kjenne så er bruk av kamuflasje en fin måte å kunne observere og komme litt tettere på den- som tidligere nevnt. Jeg får egentlig litt ''snapshot''-følelsen av dette bildet- først og fremst på grunn av det høye kamerastandpunktet som gjør hele bildet noe urolig. Å snike på hegre er vel egentlig å velge den vanskeligste fremgangsmåten, bil fungerer hvis målet bare er å komme noenlunde nær- men gir ofte begrensede muligheter til å velge kamerastandpunkt. Det er ellers en spennende tid nå utover for å fotografere hegre, ungene begynner jo å spre seg utover langs elver og strender, og det er gjerne noe flere hergrer og større muligheter nå utover sensommeren enn om våren.

Mvh
Svein B
monica p.
Hallo Torgeir.
Jepp jeg liker det veldig godt, ikke lett å få tatt bilder av de der nei:o)
Falt for den fine blåfargen i vannet mot det grønne gresset, litt skarpt på sivet enkelte plasser, men ikke værre enn at det går.
Håper du har en fin sommer der oppe:o)
Mvh Monica:o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu