Ferrari Enzo
Et sjeldent syn. San Remo i Italia.

På bilen bak, en Rolls Royce Phantom, står det ''Security - Sugar Daddy'' ;-)

''Sugar daddy refers to an older man who offers money or gifts to a younger person in return for companionship or sexual favours. The term is now sometimes used for rich men that are not necessarily much older than the partner. This term is also slang for a pimp.'' -Wikipedia

For spesielt interresserte kan jeg fortelle at en F50 og en F40 sto parkert noen hundre meter lenger ned i gata. Alle bilene hadde nederlanske skilter.
Er vel mer motivet jeg er fornøyd med, har jobbet mye med bildet i etterkant for å prøve å få det til å ikke bli så kjedelig. Kunne selv ha tenkt meg mer luft nederst i venstre hjørne, men slurv når bildet ble tatt gjorde at den delen av bilen som er til venstre i bildet så vidt ble med. Jeg valgte derfor å beskjære bilde fra bunnen og fra høyre for å få det like tett på alle sider.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-07-09 11:01:32
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikon 18-55mm AF-S
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger434
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_199699} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anita K.

et meget kult og kontrastfylt bilde. han mannen var litt i veien. anng beskjæringen kunne du prøvd å lage en ramme som åpnes i høyre hjørne slik at det virker som om bilen er på vei ut av bildet. hvis du skjønner....
Magnus B.

Takk for tipset Anita!

M :)
Marius H.

Hei, likte spesielt den andre versjonen, stilig 3D-effekt med den hvite ramma. Dette ser ut som et fint postkort! Rå bil forresten - finnes vel bare ca. 400 eksemplarer av den. Hva er det gutten bak bilen gjør? Synes ikke det gjør så mye at det også er folk på bildet.
Siri M.

299 eksemplar... Det var 300 helt til en greide å vrenge sin rundt en lyktestolpe. Kul bil men jeg lurer på om du ikke kunne prøvd å isolere bilen mer i opptaket?
Magnus B.

Takk for kommentarene. Situasjonen gjorde det vanskelig å isolere bilen noe særlig mer, siden det sto 10-15 stykker rett til høyre her og tok bilder samtidig som meg. Angrer meg nesten på at jeg ikke snudde meg for å få med flere folk på bildet. Jeg synes ikke det gjør noe med han gutten som står der og tar bildet, det forteller bare om situasjonen. Men jeg skal ikke gå i skyttergraven her, selvfølgelig er mye som kunne ha vært gjort bedre ;)

M
Avsluttet .

Ikke lett å få en fin vinkel med en bil parkert på gata, men jeg synes du får det til meget bra her. Likte også rammen. Fint med S/H versjon og Ferrari i blodrødt :)

Siri: Nesten rikitig ang. antall Enzo produsert. Marius har nok rett.

''The Enzo was initially announced at the 2002 Paris Motor Show with a limited production run of 349 units and priced at US$643,330. The company sent invitations to existing customers, and all 349 cars were sold in this way before production began. Later, after numerous requests, Ferrari decided to build 50 more Enzos, bringing the total to 399.
On January 17, 2005, Ferrari announced that it would build one additional Enzo, bringing the total to 400. It was ceremonially presented to Pope John Paul II by a large group of Ferrari's employees and partners, including F1 drivers Michael Schumacher and Rubens Barrichello. Luca di Montezemolo, President of Ferrari, offered to donate the auction proceedings of this extraordinary vehicle for humanitarian purposes. The Pope then requested that the car be auctioned off to benefit the Caritas charity.''

Ferrari grunnleggeren haddde en teori om å lage en bil mindre enn det man tror man kan selge. Dette for å gjøre bilen litt mer attraktiv og ''sjelden''. I like it ;)
Magnus B.

Takk for kommentaren Younas.

Du har vel sikkert sett FFXen som selges på Finn.no ;)

M
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu