usikker. synes selv at det kanskje mangler noe overraskende. et eller annet menneskelig element. samtidig som jeg liker godt det flyktige vs de stramme linjene. hvis noen mener noe blir jeg glad.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-06-18 10:34:11
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger390
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196647} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Torgeir Pande B.
Stilig og bra tenkt! Mulig det er litt mørkt. Som du sa, at det kunne vert et mennesklig element er jeg litt enig, kanskje at man ser en som slippet alle papirene helt øverst i bildet?
Men uansett så synes jeg tanken er bra, og det er også bra nok utført etter min mening!
MVH:
Torgeir P.B.
Caroline M. S.
Ja, jeg skjønner at du er usikker på dette bildet og lurer på om det mangler noe. Jeg fikk samme følelsen selv - uten at jeg klarer å få tak i hva. Det første som slo meg var at jeg syntes bildet virket kunstig og lurte på om arkene var limt inn etterpå (skulle det ikke vært noe bevegelse - bildet er jo såpass mørkt - tenkte jeg).

Jeg liker rutene og panelene (inkludert den hvite på toppen) og ''sammenhengen'' mellom rutene/panelene og arkene som ikke har samme form og ikke er like flate, men som jeg vet at egentlig er det (ble det kryptisk? *S*).

Det neste jeg hang meg opp er at bildet virket som det er tatt litt på skrå - merker jeg helst ville hatt det rett på. Gjerne med den usymmetrien som er (uten midtstilling av hovedstripen med vinduer). Og det var først da jeg kom på at arkene sikkert ikke var limt inn etterpå.

Savner ikke noe menneskelig element i bildet (tvert imot - da ville det blitt et helt annet bilde - et ''action''-bilde og ville mistet det jeg likte her - rutene/panelene og arkene som jeg vet har samme form uten at det viser på selve bildet). Kanskje det eneste som er problemet med dette bildet er lysforholdene? Kanskje ville det fungert helt utmerket om arkene hadde vært mindre grå og dermed skilt seg litt mer ut fra bakgrunnen? Aner ikke hvordan du eventuelt skulle fått til det (og særlig ikke hvis bildet ikke er arrangert).
S. N.
Takk for tilbakemeldinger begge to.
CMS - bildet er ikke arrangert, nei og lysforholdene er triste :) tror forøvrig at du setter fingeren på det som halter. skjevt feks, jeg lurte på om det burde vært rett men ble stående helt fast her og innbilte meg at det MÅTTE være skjevt. men et eller annet funker ikke og jeg vet ikke hva. med menneskelig element tenkte jeg ikke på personen til den der oppe, men feks et håndavtrykk på et av vinduene, eller et svakt ansikt i et hjørne, men kanskje med å gjøre noen endringer, eller rendyrke det, fungerer det sånn som det er. kan hende større kontrast mellom papir og bakgrunn haddde hjulpet, som du sier. hm hm. det skal jeg prøve.

Silje

Caroline M. S.
Ja, v2 ble mye bedre. :-) At ingen av oss som kommenterte kom på å foreslå det. :-(
S. N.
;) ikke fotografen heller. stod helt fast i stad, og er mer fornøyd med v2 (selv om jeg ikke har skapt stor fotokunst med dette bildet, akkurat). takk for innspill
Fred S.
'Straight lines'', er det ikke Susanne Vega som synger om det ? Tror ikke hun har sans for det, og det har heller ikke jeg. Riktignok er de stramme linjene litt skeivt organisert vinduet sett i sin helhet, men det er vel kameraet sin feil.
I alle fall, fungerer fint for meg: Jeg jobber i et ''regime'' der det på papiret i alle fall skal være klare linjer og ikke noe slinger i valsen ( en skole...), vi har direktiver og retningslinjer fra øverst i departementet til nederst fra nærmeste ''overordnete'', og vi drukner i papirer med svulstige visjoner og målsetninger. De papirene kunne jeg tenke meg å strø ut et vindu, så disse kunne gjerne ha vært mine. En tolkning; om den fungerer for Silje bak ''S`en'' er ikke godt å si.

vh fred
S. N.
Takk for kommentar. Likte tolkningen din, jeg (selv om jeg ikke kjenner igjen Susanne Vega-teksten) og fint at bilder fungerer. Hilsen Silje.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu