Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger744
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193221} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Bjørn H.
har sett på bildet flere ganger,bildet gir rom for tanker,ser hun seg selv?
komposisjonsmessig bra, liker også de utbrente områdene samt sort/hvit variantene.detaljene som ledningen bak etc. gjør detaljene, likte dette.
Bjørn
Avsluttet .
Hei!

Et spennende bilde man kan se lenge på. Lurer på hva hun tenker på.... Fint komponert bilde. Syns utbrenheten passer bra. Originalt var det også

Jon M
Torbjørn K.
Vet ikke helt hvordan dette skal tolkes, tror ikke jeg skal prøve heller.
Veldig intressant. Liker stolen og måten hun sitter på. Jeg har sett noe lignene her inne før, men dette var også veldig bra!

mvh
Torbjørn
Hans Jacob H.
Ditt forrige var vel egentlig bare morsomt, her blir det plutselig mye mer alvor, var min første reaksjon.
Den underdanige posituren foran den tomme stolen - forsterket av kameravinkelen, det alvorlige ansiktsuttrykket, det direkte blikket som holder meg fast, gjør inntrykk og vekker følelser.
Kanskje noe innestengt som vil ut ..
Den skitne glassplaten fungerer som en ekstra innramming og fokusering på ansiktet.

Veldig bra gjennomført, og også fine kontrastrike s/hv toner.
Et gripende og egentlig ganske så sørgmodig bilde, som sitter umiddelbart!
Jan Erik L.
Mmm. Bra ide og bra gjennomført. Sårbar, steng verden ute, angst er stikkord som slår meg. Flott opptakssted som underbygger stemningen. Det eneste som bryter er hennes påkledning. Det ser liksom litt for trygt og godt ut, om du forstår meg. Men absolutt et bilde å reflektere over. Me like!
S. N.
takk for kommentarer, det er ok å se at andre enn undertegnede får noe ut av bildet. skal ikke si noe om budskap ut over at HJH har fullstendig rett i at jeg hadde en noe mer seriøs ide her enn i mitt forrige :)
JEL - ser hva du mener med klær, men igrunn usikker på hva et bra alternativ kunne vært uten å overdramatisere. helsort men ''vanlig'', kanskje.

silje
Arne S.
Bra, men litt anstrengt. Litt for sterkt lys på hendene.
S. N.
Takk til AS for kommentar. Jeg er nødt til å spørre hva du legger i ''litt anstrengt'' - tenker du at fotografen prøver for hardt å formidle noe (at det blir et eller annet krampete over historien) eller at modellen er for anstrengt i uttrykk/positur eller mener du noget ganske annet?
Lys på hendene, ja, der sier du noe, de burde nok ikke vært lysere enn ansiktet. Forøvrig kun naturlig lys her.

Silje
Arne S.
Jeg mener først og fremst ansiktsuttrykket. Hun konsentrerer seg mer om sine (pålagte) gjøremål enn sin egen historie. Dersom hun gjorde dette impusivt, ville hun ha smilt (lurt) til deg. Derfor, siden du spør, er kanskje hele ideen litt anstrengt :-)



S. N.
...hehe, bedre blir det vel ikke av at den pålagte og påleggeren er en og samme :) arrangerte bilder er vanskelige greier. takk for at du ikke er redd for å komme med neg. innspill.
Arne S.
Silje, innspillet er ikke negativt, men positivt - til deg. På samme måte som Hans Jacob, mener jeg at du har et stort talent og fortjener direkte tale. Jeg har lagt merke til den kreative kraften fra nord. Veldig bra! Fortsett med å eksperimentere og utfordre, begge to. Ellers er jeg enig med deg, å smile til kamera er å gå for langt (med mindre du har en nikon ;)
Tina E.
Har sett på det flere ganger men finner ikke noen fornuftig kommentar annet enn at jeg liker det, det har nerve :-)
Oda Lystrup H.
et kjempebra portrett som jeg likte veldig godt!
spesiell stemning. nesten litt skummelt.
tilført noe ekstra med det glasset, veldg bra.

Oda:)
S. N.
Takk for kommentarer både Oda og TEL :) Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu