Nysjerrig
En liten jente kikker nysjerrig på oss da vi besøker en landsby på øya Yaqueta, Fiji.
Bildet inngår i albumet Verden rundt 2006 - Vi tok en 2 måneders verden-rundt-tur og besøkte Singapore, Australia, Fiji, Usa og Mexico. Her er et utvalg bilder fra turen.
Utstyr
  • 20D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger940
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191464} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
John Andre A.
Bula!
Det blir spennende å følge bildene fra turen. Har selv fartet en del, og i noen av fotsporene dine. F... at det ikke fantes D-SLR på den tiden;-)
Vel. denne jenta har jo et kjempeblikk som du har fanget. Og hodet står flott til den bleke bakgrunnen. Hun er jo bare super!
På den annen side føles det som om bakgrunnen blir litt blek, at det skulle være litt mørkere her kanskje. Lurer på hvordan bildet hadde vært dersom det var corpet slik at omtrent høyre halvdel er det vi ser, sånn ca fra den stolpen.
Kribler i reisemagen...artig å se.
John

Lars Kristian A.
Har savnet bildene dine, de er alltid spennende. Dette føyer seg fint inn i rekken blant det jeg husker du har vist frem før. Er litt lyst i forgrunnen, som nevnt over. Velkommen tilbake:-)
Torbjørn K.
Et nydelig bilde tatt i rette øyeblikk!

mvh
Torbjørn
Avsluttet .
Flott portrett -likte spesielt godt uttrykkskontrastene mellom voksen og barn.

--
mvh
:bH
Jeanette L.
Hei! (Bula!)
Tusen takk for kommentarer:-)
Tok dette under et besøk i landsbyen, og dette er eneste eksponeringen! Øyeblikket var kort:-)
Derfor litt overeksponert i solpartiet, men jeg synes kontrasten ble kul.
Jeanette:-)
Bjørn H.
Hei, det er forskjell vedr.natur,mote og presse. Det bildet her likte jeg godt p.g.a. helheten og formidlingen. Sett på det flere ganger og liker det godt.Detaljene er strålende.tenker på utrykk,vet ikke om du har justet jenta i forgrunn men her har det ikke noen betydning, formidlingen er viktigst.
Bjørn
S. N.
jeg er enig med BH i at helheten er bra og at detaljene er strålende,
utbrentheten er kun effektfull, liker hvordan håret til hun bak forsvinner i en sky, og at øynene dras til den meget uttrykksfulle lille i forgrunnen. innbiller meg at dette bildet ikke kommer like godt til sin rett på nett som på papir. silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu