skin by skin #2
Bildet inngår i albumet Barn i Sentrum -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-19 00:27:34
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D2X
  • Nikon Nikkor 17-55 mm f/2.8G IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger983
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191296} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Nils B.
Mykt og godt, med det lille ekstra. Øye som ser på mor løfter dette bildet selv om jeg bestemt mener at du ligger noe i overnakt når det gjelder softing. En annen ting er at du kunne vært enda råere beskjæringsmessig.
mvh Nils
Thomas A.
Kjempe fint mor og barn bilde. Bra at håret til moren også faller nedover brystet om ikke ville det kansje blitt litt ''tomt''.. Ening med forregående ang litt kraftig softing..

mvh
Thomas Andersen
http://www.thomasfoto.com
Stine J.
Et vakkert mor og barn bilde. Herlige toner. Jeg syns utsnittet er bra, selv om et tettere utsnitt også kunne fungert. Softingen er litt i meste laget. Men dette er flott!

mvh Stine
Pål H.
Kjempefint og stemningsfullt bilde. Skulle gjerne få til slik softing av bildet. Kan du gi meg tips om hva du gjør. Er det PhotoShop ?
Oddbjørn W.
Har lagt ut en ny versjon som er mindre softet enn orginalen. Orginalen har en opacity på 75 % mens versjon 2 er på 60 %. Håper selve softingen faller mer i smak. Ellers var det mye go-ord om selve bildet, og det gleder meg.

Pål: Softingen har jeg utført på følgende måte: Bildet justeres og behandles på vanlig måte til slik du ønsker å ha det. Helt på slutten kjører du det i unsharpen mask. Lag så et nytt layer. Gå inn på filter - Blur - Gaussian Blur. La bildet bli skikkelig bluret. OK. Så går du til Layers-paletten, finner Opacity, og skyver den mot venstre slik at bildet trer mer og mer frem jo mer du trekker hendelen mot venstre. Normalt stopper du ved 20-25 %, (mens jeg altså her har brukt 75 og 60 %). Så finner du frem viskelæret og lar øyne, munn, nesebor, +?, slik at dette er helt klart.
Håper du ble litt klokere av det jeg skriver. Hvis ikke kan du sende en privat beskjed til meg.

Mange takk for kommentarer.
Anne-Grethe S.
Oy, dette likte eg! Heilt utruleg nydeleg er det. Eg synest versjon 1 er veldig fin men etter å ha sett V2, blir nok den favoritten.
Her finn eg ingen ting å pirke på. Veldig bra jobba.
Håpar det henger på ein vegg ein plass...

Mvh
Anne-Grethe
Oddbjørn W.
Trivelig at du likt bildet. Vet jo ikke selv hva som rører seg inne i ei kvinne i en slik situvasjon, men tar bildet og jobber med slike bilder med stor ærefrykt. Og er takknemlig for modellen som stilte opp. Derfor betyr din posetive tilbakemelding mye for meg.
For meg er V1 den beste, men ser at jeg er i klart mindretall.

Mange takk for kommentaren, Anne-Grethe!
magne f.
Vakkert bilde av en situasjon som rører ved noe godt hos de fleste. Likte v1 best fordi det skapte større kontrast til barnets blikk og ringen. Skulle gjerne også sett et utvidet utsnitt, med morens ansikt og blikkontakten med barnet. Men igjen, dette er vakkert framstilt.

Magne.
Oddbjørn W.
Takk for kommentaren, Magne. Merker meg at du - som jeg - foretrekker v1, og dine argumenter er sammenfallende med mine.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu