Drain
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger1720
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_184444} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Mari W.

Du godeste, dette var virkelig bra..! Du imponerer som vanlig, jeg kan rett og slett ikke finne noe å klage på. Liker utsnittet veldig godt, nydelige farger. Herlig dukke. Veldig mange fine detaljer, blir sittende lenge og se på dette bildet. Perfekt!
Elin O.

Oj! Imponert! Nydelig bilde. Likte farger, detaljer og komposisjon. Veldig, veldig bra!
Gerry F.

meget bra atmosfære i bildet...du minner meg om en fotograf, men han bruker mdoeller i tillegg...meget flott levert...skal sjekk ut resten av bildene dine...


Gerry
Avsluttet .

Jeg tror du er den nye helten min! Utrolig stilfulle og kreative bilder! :) Therese
Christine Ø.

Fantastisk! Utrolig godt etterbehandlet og. Hvor fikk du tak i bamsen?

Christine.
Anne A.

Enda et imponerende bilde.... stor applaus fra meg. Nydelige farger, detaljrikt, fint utsnitt og flott komposisjon. Bildet vekker mange tanker og følelser - som bildene dine alltid gjør.

Mvh Anne
Avsluttet .

Creepy.
Monica F.

Jeg har bare èn ting å si - KNALLBRA!!! Falt skikkelig for dette, og de andre bildene dine for den del - du er flink altså :-)
- mvh Monica
John Andre A.

Du må nesten bli lei av all skryten du får hele tiden, men det er da veldig fortjent også. Imponerende arbeid, og dette er ikke noe unntak. Du har en helt egen stil ift hvordan du behandler dine prosjekter! Og det liker jeg.
Gleder meg til mer!
Helge R.

Perfekt, jeg blir grønn av misunnelse når jeg seg bildene dine, du får fram en stoffelighet som er utrolig. Enkeltheten og et hav av detaljer, sammen med en dristig beskjering gir et eget liv til bildet. Lys og farger og den merkelige texturen i bildet er hærlig, likte dette hilsen
:)Helge
K. H. R.

bokmerket

mvh
dan
Ann T.

Hei Lars - litt seint ute her, men kunne ikke la være å si hvor mye jeg likte dette. Jeg vet ikke helt hva du mener med tittelen, men dette er et veldig berørende motiv, bra gjennomført.
Mvh. Ann
Roger B.

Du er virkelig fotografenes Odd Nerdrum, og litt til! Må si at stilen din virkelig fanget meg..... er det forresten KoRn dukken?
Kristi D.

Kvar i all verda finn du eit så flott motiv!? Nydeleg!

Beste helsing Kristi
Ina W.

UTROLIG! For et motiv!
Nina T.

Eg har berre ein ting å sei. Du e ein kunstnar! :)
Du har ein fantastisk stil på bildene dine.
Virkelig bra etterbehandling!! :)

Helsing Nina
Anne Kari Berg K.

Nydelig bilde. Noe med fargene og uttrykket minner meg om fotografiene til tsjekkiske Jan Saudek. Om jeg skulle ha en eneste liten ting å innvende, må det være at det er for oppstilt.
Men bevares, jeg skulle gitt mye for å ta slike bilder :)

Anne Kari
silje s.

Er dette et fotografi?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu