Vakkert eller ekkelt? (nr2)
Utstyr
  • Nikon
  • belg
  • Blender-
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger239
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_17847} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torunn B.

Veldig ekkelt. Er det den samme gulroten, bare litt eldre?

Men jøss, skarpt og flott i fargene, da - jeg kan jo ikke si noe annet. Kunne kanskje hatt en tynn ramme på? Litt usikker på om det burde beskjæres litt øverst.

Torunn :-)
Ann F.

Jeg sier som Ole Brumm: ja takk begge deler.
Fantastisk skarphet og tøffe farger sammen grått/orange, men måtte Herren bevare meg for å møte dette i grønnsakskuffen.
Ellers var bildet ganske assosiasjonsskapende - på sin måte....
Mvh Ann
Lars H.

Takk for kjapp respons! Enig i at en tynn hvit ramme hadde gjort seg.Tenkte ikke på det da jeg la det inn.. Samme gulrot som den forrige, men andre enden og litt tidligere faktisk.Her har den nok ikke vært under min behandling mer enn omtrent 14dgr. (Den forrige godt over tre uker) -L-
Rune Edvin H.

Pen, meb litt mere loddent hadde gjort seg.
Bedre lyssetting enn sist?
Rune
Bjørn H.

Enig med AnnF

BH
Line Kristin W.

STEINTØFT!

Nå går jeg rett i grønnsaksskuffen, - tro hvilke skatter jeg kan ha gjemt der! ;-D

- Line :-)
Birna R.

Forfall i overført betydning. Biologisk resirkulering i en annen. Helt Ok bilde, men det burde ha vært skarpere og jeg misliker den harde belysningen og lyssettingen generelt.

En tynn ramme ville ikke være av veien heller. Men ellers er motivet verken vakkert eller ekkelt, bare ganske naturlig.
Arvid B.

Eg ville sagt det same som Bjørn om resirkulering. Hadde vi ikkje hatt sopp og andre mikroorganismar, ville alt ha gått i stå...
Slike ting jobbar eg og mine kollegaer med kvar dag. Vi gjev småtassane dei beste menyar og varmer opp senga deira slik at dei formeirar seg mange gonger så raskt som som vanleg i naturen.

Arvid
Avsluttet .

heisann, disse bildene har jeg ikke sett før.. du har fantasi!! vakkert -absolutt, men det er litt bra du forteller hva det er. kunna vel vært eklere.... (minnet meg på matboksen min for noen år tilbake, hadde glemt pizza over juleferien.. den ville du likt å se! haha). gode bilder, det skal du ha. godt nytt år!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu