Fokus
Konsentrert hund, i fine omgivelser eller kjedelige!
Kjedeleg fint. Vil gjerne ha kommentar likevel ;-)
Bildet inngår i albumet flatcoated retriever -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger355
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_171298} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Christian H.

Jeg syntes omgivelsene ser spennende ut. Problemet er at du ikke har gått nær nok. Om du hadde gjort det, hadde det oppstått noe som enkelte vil oppfatte som et nytt problem, nemlig at det ikke hadde vært plass til hunden i bildet. Nærbilder av laven på steinene i kveldslys hadde gjort seg.
Ann-Olaug T.

Hei!
He.. he var det så kjedeleg ;-) men takk for at du likevel velger å kommentere eit så kjedeleg bilde.
Mvh Ann-Olaug
ingeborg w.

Dette synes jeg er et fint bilde. Liker disse hvor miljøet rundt ikke er blurra, men det forutsetter at miljøet er pent og det er det her. Et av dine bedre hundebilder synes jeg. Pen natur, hunden godt plassert i bildet, naturlige fine farger, samtidig som hunden er ren svart, skarpt, godt lys, konsentrert uttrykk, fin positur og mange detaljer i pelsen. Skal jeg pirke veldig skulle jeg ønske at jeg hadde sett litt mer av det bortre øyet, evenuelt hundehodet mer i profil. Nå er det vanskelig å se detaljer i det bortre øyet.
Ann-Olaug T.

Hei!
Takk Ingeborg for fin kritikk, målet mitt med hundebilde er å vise situasjonar. Få bilde så bra som råd likar eg også.
I dette bilde er hunden konsentrert, og har godt fokus på ei oppgåve.. Synast eg då.
Mvh Ann-Olaug
Christian H.

Jeg syntes det blir feil å bare vie oppmerksomhet til bilder man syntes er spennende. Man bør også ta seg tid til bilder - hvor bildet i seg selv, eller fotografen - har et potensiale, eller viser vilje til å uvikle seg.
Kjedelig? Ja, ganske. Jeg syntes hunden har omtrent det samme uttrykket på alle bildene du har lagt ut av den. ;)
ingeborg w.

Jeg kan garanterer deg Christian at jeg kommenterer MASSE bilder som jeg er langt fra fornøyd med og hvor jeg har masse som jeg ville endret på. Da prøver jeg å være veldig konkret og begrunne hva jeg ville gjort annerledes og hvorfor. Så får det være opp til fotografen om han eller hun ønsker å ta det til seg. Når det gjelder uttrykket til hunden kan jeg ikke uttale meg om det er likt på alle bildene for jeg kan ikke huske å ha kommentert mange bilder av denne hunden. Akkurat dette bildet likte jeg veldig godt. Det er godt vi er forskjellige. Ville blitt kjedelig hvis vi alle hadde likt de samme bildene.
Ann-Olaug T.

Hei!
Hund å utrykk, ja dette er auga som ser og vi ser ikkje det samme det er helt klart.
Mvh Ann-Olaug
Christian H.

Ingeborg: Kan se ut til at du oppfattet min siste kommentar som kritikk til deg. Det var altså ment som et svar til Ann-Olaugs første kommentar. At det kan oppfattes som noe annet, har jeg vanskelig for å forstå, siden vi åpenbart har samme syn på hvilke bilder som trenger kommentarer.

Ann-Olaug: Det er klart man ser ting forskjellig, men hvis tolkingen av et bilde krever at man har annen kjennskap til motivet, fungerer vel ikke bildet så godt?
ingeborg w.

Beklager Christian, at jeg misoppfattet deg. Jeg personlig har satt stor pris på dine kommentarer blant annet til mine bilder, fordi jeg da ser hva jeg gjør som fungerer for utenforstående og hva som ikke gjør det.
Ann-Olaug T.

Hei Christian,
Eg prøver sette ein tittel på bilde som skal gjenspeile intensjonen med bilde. Er det vanskeleg eller umulig å tolke har eg gjort ein dårleg jobb.
Som Ingeborg seier… setter eg og pris på dine kommentarar, det å vere bevist på sine bilde er lærerikt.
Mvh Ann-Olaug
Bente K.

Som tidligere hundeeier tror jeg at jeg har en viss evne til å lese hunders kroppsspråk. I dette bildet synes jeg du fanget et øyeblikk der hunden din er konsentrert og har fokus på noe. Det synes jeg er bra, for jeg vet at hunder ikke er de beste modellene til å samarbeide foran kamera.
Omvgivelsene på bildet med gress i varme høstfarger synes jeg ikke var kjedelig, og var fin kontrast til den svarte hunden. Hundebilder tatt ute i naturen synes jeg er å foretrekke fremfor studiobilder.
mvh Bente
Tor Eirik P.

Hei!

Synes ikke bildet ditt var så verst jeg! Litt kjedelig og uryddig bakgrunn. Kunne kanskje blitt bedre ved å gå nærmere ansiktet på hunden.
Fint og oppmerksomt blikk på hunden, kunne sikkert hunget på veggen om det var min hund!
Har kikket litt på de andre bildene dine og, og synes du har mye bra! Det kvikke og oppmerksomme inntrykket går igjen på mange av bildene.
Godt og se at det er flere som driver med apport! :)

Tror jammen jeg må ut å ta noen bilder av hunden igjen snart! :)

Mvh Tor Eirik
Ann-Olaug T.

Hei!
Og takk for kommentarane ;-) artig at det er fleire som liker hundebilde.
Bente, kjekt at du ser at hunden har fokus på noko, intensjonen med bilde. Tor Eirik, eg gled med til hundebilde venter spent ;-)
Sjølv synast eg at i dette bilde kunne eg ikkje gå tettare på, har tettare bilde i denne fokus situasjonen, men når miljøet rund hunden er vekk blir det berre eit bilde, som er vanskelegare å tyde.
Mvh Ann-Olaug
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu