Vinter
Kaldt
God stemning
Bildet inngår i albumet Heiane -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-01-04 13:03:35
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-01-06 17:01:14
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger340
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_169957} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Stig B.

Fint vintertema med tydelig innslag av skarp snø og kulde. Fin åpning i midten til hovedmotivet, fjellet. Fint lysinnslag.

Hele bildet er imidlertid noe mørkt. Kanskje du kan hente fram mer i photoshop?

Mvh Stig
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette syns eg var eit flott og stemningsfullt vinterbilde.
Skikkelig vinteridyll på sitt beste, bra formidla, både i lys, fargar og skarphet.
Syns også #1 var fin, den hadde så avgjort noko ved seg som blei stemningsfullt, totalt sett går eg for #2.

Inger Anne
Ann-Olaug T.

Hei, Takk for konstruktive kommentarar.
Eg la ut ein ny versjon med litt meir lys etter tips frå Stig. Sjølv likar eg godt v1, synast at stemninga sitter bra i det bilde, men når eg betraktar v2 litt meir så er det ikkje så verste det heller ;-)
Mvh Ann-Olaug
Jan Frode A.

Det gjorde seg så absolutt med en lysere variant, slik du presenterer motivet i versjon #2.
Vakker vinterstemning i et flott lys. En herlig ro og fred som hviler over landskapet. Finn inndeling av flatene, med fjella i bakgrunnen som en vakker avslutning.

mvh Jan Frode
Bente K.

Iversjon 2 kommer vinteridyllen du har fotografert til sin rett. Varm lav sol som får snøen til å glitre, men som også lyser opp fjelltoppen i bakgrunnen. Dette var flott.
mvh Bente
Christian H.

Fin stemning, fint lys og fin innramming av fjellet. Syntes vel at utsnittet kunne vært noe strammere, dvs. ved å kutte en del på venstresiden og noe på høyresiden. Arbeidet du har gjort med v2 er et skritt i riktig retning, men jeg kunne tenkt meg enda litt mer lys. Om du gidder har du også noe å gå på når det gjelder maskeringsnøyaktighet.
Ann-Olaug T.

Hei, takk for fine og konstruktive kommentarar.
Ei litt meir kompakt utgåve har eg prøvt meg på, men eg slit med å få bilde lysare utan å øydelegge stemninga, og lysefekta frå sola.
Mvh Ann-Olaug
Christian H.

Hva syntes du om v3? Jeg syntes det ble litt snaut spesielt i bunnen og litt til høyre. Enig i at stemingen forsvinner i v3. Både mht farger og i forhold til skogens rolle. I stedet for å være en del av motivet er den nå (altså i v3) kun en ramme rundt fjellet, så kanskje ikke kuttforslaget mitt var så godt likevel :). For å få noe mer lys uten å ødelegge stemningen kan du prøve å legge på en kurve som du drar forsiktig opp på midten.
Ann-Olaug T.

Hei, Christian.
Min favoritt er v1. Om det har noko med min skjerm å gjer veit eg ikkje helt, men det er det eg er mest nøgd med. Og eg opplever det ikkje som det er for mørkt. Mørkt er det, men ikkje for mørkt for min skjerm, eller mine auge som ser. ;-) v2 går eg og får, men synast stemninga er litt fallande i det bilde.
V3 likte eg ikkje så godt som v1 eller v2, men eg likar konstruktive tips og kommentarar, eg vil lære meir og prøver gjerne tips eg får.
V3 er for knapt, synast ikkje det er noko stemning i det, fjellet bak er likså ikkje motivet, så denne varianten er for slett.
Når det gjeld redigering så er eg ikkje noko kløppar ennå, men eg lærer litt etter kvart eg og.
Setter pris på kommentarane som eg får på mine bilde.
Mvh Ann-Olaug
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu