Utstyr
  • Nikon D1X
  • Nikkor 17-35
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1133
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_169335} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jørgen S.

liker spesiellt fargebruken og selfølgelig dybdeskarpheten i dette bildet pluss at det vekker minner fra noen år tilbake. stilig!

God jul

Jørgen Sulen
Erik B.

Trekker fram litt samme som JS, veldig bra dybdeskarphet og komposisjon.
Virker som om det er snø i luften i bakgrunnen, noe som gir en følelse at verden kun står stille akkurat der skytteren står, et råtøft bilde:-)
EB
Tom Just O.

- Et skrekk-eksempel på hvor gammelt utstyr vårt forsvar har. Bare kommunikasjonsradioen ser ut som noe dampdrevet ut fra en ennen tid. Sammenlign med en moderne mobiltelefon! Enn AG3'en. Den er døn lik våpnene som tyskerne sloss med i Berlin i 1945. Det er bare strikkelua som er moderne.
Jørgen S.

Kan jeg få spørre hvordan du har fått den fargeeffekten? likte det veldig bra.
Pål S.

Takk for kommentarer!

JS: Fargeeffekten er ganske enkel å få til egentlig. Nå er dette bildet ganske enkelt å skape en fin fargeeffekt på, fordi det i utgangspunktet ikke er så mange farger i bildet å ta hensyn til, men det er i hvertfall slik jeg har gjort det: Justert ned saturation, og kjørt opp kontrastene en smule og latt bildet få et ørlite blåstikk.
Avsluttet .

WOOOW!!! trodde jeg hadde sett alt men dette bildet tok kaka! Det er utrolig bra! Perfekt fokus her, likte lyset, fargene jah hele bildet var perfekt. Kunne jeg gi terningkast ville det bli en 6`er fra meg!
Sinnsykt tøft!

<God jul!>
Håvard H.

Flott lys, er alltid gunstig å ta portretter i snø. Liker kompen og dybdeskarpheten. Ikke helt ulikt mitt eget bilde: bilde nr. 192516, men jeg liker ditt bedre :-)

HH
Christoffer A.

Det meste er sagt om bildet tror jeg. Men som militær mann selv så skuffer det meg litt. Han har ikke på seg bekledningen riktig, og hvorfor holder han på magasinet? Han vil jo aldri kunne treffe noe :) Hehe, hvor tjenestegjorde du Pål?

CA
Jon Arve S.

Tøfft bilde! Ser ut som han står og tenker ''skal, skal ikke...''

CA: Har han holdt arma der han skulle, hadde det bildet der vært fyllt av arma og blitt ubrukelig ;)
Jon Arve S.

Tøfft bilde! Ser ut som han står og tenker ''skal, skal ikke...''

CA: Har han holdt arma der han skulle, hadde det bildet der vært fyllt av arma og blitt ubrukelig ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu