Ett av mine favorittbilder, tatt på Morten Krogvold workshop i oktober 2005
Utstyr
  • Canon 350 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger886
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162922} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
janne r.

Oii! Skikkelig kult bilde! Veldig dramatisk og vakkert. Likte det masse!! Kjempe flott lys i kjolen, brudekjole?
- janne
Anne-Marit M.

Utrolig bra bilde, bra stemmning og plassering og miljø rundt.
Åsmund I.

Dramatisk dette ja! bakgrunnen og miljøet er fint, lyset på kjolen (eller hva det nu er) er glimrende. Ser ut til at du har truffet bra med eksponeringen her. Er usikker på om jeg ville hatt ansiktet hennes skarpere... Tror kanskej det er fint som det er... Et flott bilde!

Mvh Åsmund
Kristoffer L.

Hei!

Velkommen til foto.no! Dette var en fin start...

Flott location, fin komposisjon, god eksponering og bra tonearbeid. Det er også en veldig fin stemning i bildet!

Dette blir personlig synsing, men det er litt synd med måten vinden har tatt tak i stoffet på akkurat i dette øyeblikket. Det tar mye oppmerksomhet fra bildets helhet, som dermed kanskje ikke er helt ''forløst''.

En forsiktig applisert Unsharp Mask ville sannsynligvis gi bildet en del bedre skarphet og ''sting''. Jeg sitter også og lurer på om kanskje en beskjæring 1 - 2 cm til venstre kunne vært en tanke? Det ville trekke modellen litt lenger over mot venstre, og kanskje styrke dynamikken i bildet. Er ikke helt sikker... ;-)

- Kristoffer
John B.

Hei ! Helt klart på grensa til blinkskudd, men jeg savner ørlite mer kontrast. Bittelitt mer lys i ansiktet kunne også vært fint. ( det pleier jeg å løse med en litt svaktlysende lommelykt, og bruker prøv og feil metoden).
JOhn B.
Bjarne N.

ikke verst dette, men ikke helt i mål heller. for det første stusser jeg litt over plasseringen av modellen. nettingen bak (spesiellt rullen!!) ødelegger en del. er også usikker på stolpene. likedan treet, som fyller veldig mye av bildet. ville kanskje prøvd å plassere henne slik at tomheten i landskapet ble understreket. her ble det litt mye rot. i tillegg ville jeg prøvd å øke kontrasten noe (uten å påvirke høylysene vel og merke). hvor mange bilder tok du?? på slike motiv, med kraftige og uberegnelige bevegelser (som på kjolen) er det viktig å ta MANGE bilder. (med digitalkamera er det ingen unnskyldning for IKKE å gjøre det:-). du vet aldri hvilket som blir best. kunne også tenkt meg litt lengre lukkertid, for ytterligere bevegelse i stoffet. men til å være første bilde var dette slettes ikke verst!!

og så må du ikke deppe for mye av at ålesund rykket ned nå da:-) det kan jo hende vi følger etter...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu