Bildet inngår i albumet =:-O -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1036
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_161431} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Jan O Ø.
Hei. Et godt bilde som formidler et budskap. Plasseringen av elementene gir fin dybde. Kanskje blir personen tiltrukket av det flotte lyset bortenfor stupet? Bra.
Mvh Jan O.
Inger-Lise S.
Nok et bilde som gir rom for fantasien. Det formidler et budskap, samtidig som det forteller en historie, alt ut fra betrakterens fantasi.
Det er noe ensomt og sørgmodig over bildet. Øde landskap, ensom sjel..(Mulig det ble beskrevet platt...)
De tunge, mørke skyene, den enslige mannen på avstand, og så dette skiltet...Jeg tar meg i å håpe at han ikke har mistet noen i vannet, noen som er borte for godt...Personens kroppspråk har noe over seg som gir meg disse tankene..
Visuelt ville jeg ønsket at skiltet var rettet opp.

Så motsatt kan bildet tolkes...JOØ's tolkning er jo optimistisk..


Inger-Lise
Frode H.
Jeg ser en selvmordskanditad. Underbygget av de dramatiske skyene og det faktum at personen kan ikke ha ungått å ha sett skiltet før han gikk videre. Med slike bilder bør du vurdere øke ditt bildekritikk nivå!

fh
Erlend M.
tøøøøft! Enig med FH jeg.
Avsluttet .
Veldig bra. Et lavere kamerastandpunkt ville gjort effekten/perspektivet enda mer dramatisk; til det bedre - tror jeg. Et kjempebilde.
Hans Jacob H.
Hmmm, var ikke eeegentlig tenkt som noe suicidalt portrett dette her. Men med slik dramatisering skjønner jeg godt at det kan oppfattes slik også.
Takk for kommentarer!
Arne S.
Du slår ettertrykkelig fast at dine gode bilder er ingen tilfeldighet. Farlig bra!

.)
Roger V.
Fikk heller ikke den store suicidal følelsen her, men et heftig bilde der det er rom til å tolke det flere veier.

Roger
Kristoffer L.
Heftig!

Et absurd og uvirkelig bilde med x-files-føringer.

Utelukker ikke muligheten for at jeg med dette er helt på jordet.

The truth is out there.

- Kristoffer

PS. Bildet virker en tanke grått. Med forbehold om at det skyldes skjermen min: Er det litt mer å gå på i kontrastene, uten at bildet blir for teatralsk?
Avsluttet .
Skikkelig godt arbeid her, både teknisk og komposisjonsmessig. Budskapet er ikke til å ta feil av her - meget godt formidlet.

MvhJRH
Hans Jacob H.
Takk for nye hyggelige kommentarer!
X-files kanskje ikke så dumt, nei. Det er mer mellom himmel og jord...
Når det gjelder skyene er det mer å hente på kontrast. Har faktisk dempet den litt, for å få blikkfanget bedre mot den lyse horisonten. Det fungerte best slik. Synes jeg da.
Ketil K.
Flott dramatisert bilde. Selvmordskandidaten ser vel lettbent ut, så jeg forstår det ikke var din intensjon, men hadde nok med et tyngre ganglage hevet bildet ytterligere fra et allerede meget høyt nivå i tilfelle.
Stine J.
Dystert og dramatisk bilde. Jeg syns mannen ser ut til å gå nølende mot stupet og lyset bortenfor. Et bilde som kan tolkes på mange måter, selvmordskandidat var vel det første som slo meg også.

mvh Stine
Hans Jacob H.
Takk for nye kommentarer!
Ketil: At ganglaget i seg selv kommuniserer, har jeg vel egentlig ikke tenkt så nøye på. Interessant observasjon!
Odd Tore S.
Bildet er dramatisk og spennende, verdt å se på og studere flere ganger.
Det har jeg også gjort, uten at jeg får formidlet noe klart budskap eller grunnlag for entydig tolkning.
Selvmordskandidaten som sleper seg mot solnedgangen er opplagt, men understøttes ikke av personens holdning.
Jeg trosser alle farer i min søken etter det vakre kan være en annen, men personens holdning understøtter heller ikke dette.
I det hele tatt er personens holding det utfordrende og uløste her. Mulig at du syntes at han passet godt i bildet uten å legge så mye i den måten han går på, og at jeg leter etter et budskap som ikke er der?
Odd Tore
Hans Jacob H.
Takk for fint innspill, Odd Tore.
Det er et poeng for meg at personen går, og enda ikke kommet helt fram, så mye kan jeg vel si. En stillestående person med bøyd hode på kanten f.eks., ville jeg også entydig oppfattet som en opplagt selvmordskandidat, noe jeg egentlig ikke var ute etter. Måten personen går på burde jeg kanskje tenkt på. Eller kanskje ikke... Det har jo kommet litt forskjellige oppfatninger av ganglaget her også, fra lettbent til nølende gange. Kanskje nettopp personens holdning er det som gjør at bildet er spennende for deg, og ikke blir ''ødelagt'' av en for opplagt tydning?
Avsluttet .
Imponerende og stemningsfullt bilde. Veldig bra.. :)
Fred S.
Kommentarene over viser med all tydelighet at du har oppnådd noe med dette bildet, du har fått det tolket ''sønder og sammen''. ( siste uttrykk ment positivt) Derfor skal ikke jeg gi meg ut på å tolke noe som helst; for på sett og vis legger du jo ''ordene i munnen'' på betrakteren med det skiltet, og den duknakkete holdningen til gutten. Det jeg lurer på er imidlertid om han nødvendigvis ER duknakket, posituren kan egentlig tolkes på en rekke måter.
Uansett; jeg likte himmelen best, jeg

vh fred
Chr. G.
Her er det vel lite som er overlatt til tilfeldighetene, selv ikke helningen på skiltet. Et velvalgt øyeblikk da alt klaffet, skulle gjerne likt å få en antydning av hvor mye arbeid som ligger bak i form av venting og arrangement. Men det er vel en yrkeshemmelighet. Virker nesten litt kunstig. Budskap, tja det kan vel tolkes i flere retninger. Er det en selvmordskandidat tror jeg han har ombestemt seg til tross for skiltet som angir at han er på vei til et farlig sted. En imponerende framvisning av komposisjon og eksponering.
Øyvind A.
Dramatisk og fengende, svært velgjort. Har vært innom noen ganger, og kan bare slå fast at bildet fortsatt lever.
Ø.
Hans Jacob H.
Takk igjen for nye kommentarer! Hyggelig at bildet engasjerer.
Linde G.
du har jo fått megamange kommentarer og jeg klarte ikke å holde fingrene av faten jeg heller hva gjelder dette bildet. Det er råbra, og jeg ser også en selvmordskandidat slik som en av de andre nevnte. Han trosser all fare og vet tydeligvis hvor han vil og skal.
Kanksje er det noe annet som skjer, er det så nøye så lenge folk ser og du engasjerer med bildet ditt, og det gjør du her !

Hilsen
Linde Gilberg
Lars-Anders M.
1 Mos 28,15 Se, jeg vil være med deg og bevare deg hvor du går, og føre deg tilbake til dette landet. For jeg skal ikke forlate deg, men gjøre det jeg har lovt deg.''

Jeg syns denne tekst passer til dette meget bra bilde.
Mvh
Lars-Anders Mosskull
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu