Langs Gamle Strynefjellsvei #2
Her beveget meg et par-tre hundre meter fra veien for å få et bilde av elva som renner langs med veien. Jeg befinner meg et par km fra Grotli.
Utstyr
  • Nikon D2X
  • Nikon Nikkor 17-55 mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger732
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_159928} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Trude H.

Hei. Her har du fått fram livet i elva. Fine farger og god komp. Måten du har lagt broen i bildeflaten gjør bildet spennende synes jeg. Flott bilde!

mvh Trude
Helge R.

Liker ikke den umotiverte måten broa henger på. Litt blast. Eller et potensiale til bra bilde.
;)Helge
Steinulf L.

Formelig så man hører elvebruset. En fin variant over brobildetemaet.
Oddbjørn W.

Takker for kommentarer.

Trude: Hyggelig at du likte bildet. Du setter de samme ord på bildet som jeg selv ville ha gjordt. Spesielt det med broen synes jeg selv er spennende i og med at jeg ikke har tatt med festene på sidene, men henger i løse luften.

Helge: Du skriver: ''Liker ikke den umotiverte måten broa henger på'' Hva mener du med det? Jeg syntes selv det ble spennende med broen hengende i løse luften. Men hvis du kunne utdypet hva du mener hadde jeg satt stor pris på det. Er veldig mottakelig for andres kritiske synspunkter.

Litt blast skriver du. Vel, bildet er kjørt både igjennom Levels, litt mellomtone-oppskraping i Highligt/Shadows, og unshaarp mask. Så fra mitt synspunkt er det skarpt nok. Og for å være ærlig så fryktet jeg hellere kritikk for at jeg hadde gjordt for mye utav det.

Oddbjørn W.

Takk til deg også, Steinulf.
Ja, du tar på kornet den oplevelsen det var å ta dette bildet; både bruset fra elva, og da jeg oppdaget hvor fint det var med broen som hang der.
Hege J.

Hei Oddbjørn!

Synes det er spennende med måten brua er plassert, jeg. Linjene faller fint inn i forhold til landskapet, og gjentar også fargene på en smakfull måte.
Fargene er for øvrig passe mettet etter min smak.

Bildet oser av en flott naturopplevelse; en fin høstdag med blå himmel, nydelige farger... Elvebruset, som jeg mener å ''høre''(!), er med på å skjerpe sansene. :-)
Et vellykket bilde, mener jeg.

Merker at jeg sitter og myser litt når jeg betrakter dette. Mulig det er en tanke uskarpt, men vil absolutt ikke kalle det blast. Synes uansett ikke du har gjort for mye ut av det, som du antydet selv.

Mvh Hege
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu