Intens pt.2
Model. Christine (Kr.sand)

Bilde nr2 i serien Intens. Dere finner det andre bildet på denne linken bilde nr. 199656
Utstyr
  • Nikon DSLR
  • Nikkor
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetPP av RAW i PSCS2
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1496
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_159659} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Helge R.

For et blikk, bra komposisjon, lyssetting og sminke er topp.
;)Helge
Jon Christian J.

Meget bra bilde. Jenta har et veldig intenst blikk som skaper spenning. Liker også veldig godt den blå/grønne fargen på bildet - har sett på det i sort/hvitt også, men dette skaper ikke den samme følelsen. Mulig at det med fordel kunne vært litt mer tegning i det utbrente området på venstre arm(hennes høyre).
Thomas M.

Har stor sans for bildene dine Fred, jævla mye bra du har!
Komposisjonen her sitter som et skudd, og blikket er skikkelig spennende, og ikke minst interessant. Har egentlig ikke noe mer å si...utenom at fargene er jo aldeles flotte!

mvh thomas mørch
Peter M.

Takk for det Thomas! men...hmmm...hvem er Fred? og er det en som jeg bør kjenne til? prøver han å ta over bildene mine? Bør jeg kontakte Forum-David for å sjekke om en fyr ved Navn Fred prøver å kjøpe oppp rettighetene mine?

:pETER
Thomas M.

hehehe, navnet er jo Peter. hehe, hadde akkurat snakket med en som het Fred ;D hehehe, er det mulig!

mvh thomas mørch
Peter M.

:D Peter er hva jeg heter. Er helt menneskelig å feile og ikke huske navn Jonas!
Fred S.

Me Fred, you Peter..he,he. (Ser ut som det er flere i landet som heter Fred, kikket på bildet ditt, og oppdaget denne lille navneforvirringen)

Herlige blikk på disse jentene dine; nesten ''uanstendig'' av en aldrende gubbe å si det, men jeg har sans for sterkt sminkete, intense øyne, og liker bildet ditt. Lyssettingen ikke helt etter min smak, kanskje, virker litt ''flekkvis'' her, og venstre skulder blir kanskje litt for lys, litt mer jevnhet hadde gjort seg i mine øyne. Men posituren er fin.

vh Fred
Peter M.

hehe ''uanstendig'' :)
Jobber med en ny versjon hvor jeg prøver å få mer jevnhet i lyset. For jeg er helt enig med deg i at det er ''flekkvis'' slik det fremstår nå, men dog... tok en print på 20x20 av bildet for å betrakte det på veggen, og da blir jeg litt usikker...hmm...ser bedre ut enn på skjermen. Får håpe jeg klarer å bli enig med meg selv. Slap my self to senses.


-Peter-
Avsluttet .

Like like! :D Blikket, fargene, stemningen.. Kjempeflott bilde :)

-M
Georg K.

ok - here comes a bad suggestion ( being one from me ) but I think - and have even tried - I think the image might be stronger in terms of ''intensity'' when being cropped in the lower part by 0.5 cm.
I wouldn't mind to see an even wider frame - but I like the way she is able to collect so much attention by her expression - and pose with the hands.
Often I feel a lot of extreme make-up is an overrated element - in this particular toning it works great.
Same as Fred I have some doubts about the very uneven light - the variations are quite strong.
Format - tone - expression - make-up = strong performance !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu