Høst på domkirkeodden 2
Samme sted som forrige bilde, synes kanskje dette blir roligere med færre elementer. Hva synes dere?
Utstyr
  • Nikon D70
  • 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger331
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_158658} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Øystein J.
Oi, dette var bra! Ja, den enkle komposisjonen funker. En herlig fargekombinasjon med bladet og bakgrunnen. Den røde stilken. Regndråpene. Skyggen av bladet. Veldig delikat. Veldig høst. Veldig bra!!!
Ann F.
Hele bildet ble for snaut sammenlignet med bilde nr. 198505 og samtidig er det litt for mye her, men hvis du beskjærer kraftig fra toppen så du mister fasongen av bygningen bak og bare har fargetoner, dråper, blad med skygge, vanndråper og anelsen av et vindu kan du kanskje oppnå noe.

bilde nr. 198505 er riktig bra, forresten, så da legger jeg ikke inn noen kommetnarpå det alene. Der ser du koteksten uten at den forstyrrer og fargetoner og detaljer spiller på lag.

Mvh Ann
Reidar V.
Takk for tilbakemeldinger. Ann, ser at du har et poeng der, det hever seg faktisk om en beskjærer det kraftig i overkant. Samtidig mister det imidlertid noe av det som egentlig var hensikten, å vise domkirkeruinene i bakgrunnen - slik at de fremstår som det. Tror jeg velger å beholde det som det er.
ReidarV
Steinulf L.
Less is more...

Likte dette. Enkelt og pent i oppbyggingen, skarpt og med fine reflekser/skyggevirkninger. Få elementer og fin oppbygging. Det andre bildet har for mange elementer og mangel på 'fokus' i overført betydning.
Reidar V.
Takk for tilbakemeldingen Steinulf. Synes nok selv også at dette bilde er mer fokusert enn det andre. Samtidig blir man litt blind av å se på ''ørten'' forskjellige bilder man har tatt av samme motiv. Veldig nyttig å få tilbakemeldinger fra andre på dotten.
ReidarV
Sveinung J.
Ja,nå nærmer det seg sakte men sikkert..... Fin dokumentasjon på årstiden. Rent, enkelt og stilfullt.
sj.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu