Hvorfor være stor?
når mann er lykkelig som liten var det noen som sa en gang.
Det finnes mange fantastiske undommer der ute og dette er ei livsglad jente som fikk litt vind i håret i kveld. Derfor tåren.
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Nikon D100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetbør betraktes i fullformat
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1113
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_156270} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Erik B.

Hvorfor være stor når man er pen? Hehe. Nydelig bilde, ihvertfall. Veldig godt blikk, og kuttingen føles helt riktig. Det er ingenting her som stjeler fokus fra øynene, og det er vel de som bærer hele bildet. Flott!

Hilsen Erik.
Camilla S.

Heisann

Synes dette var et nydelig portrett, fine farger, flott skarphet, og blikket var jo søtt da:)
Utsnittet er også bra.


-Camilla
Jonny D.

Vakkert portrett . Får nesten klump i halsen selv jeg. Liker utsnittet med ansiktet og overkroppen. Bakgrunnen er anonym og tar ikke bort fokus fra motivet . Går fint å henge dette på veggen ja .
Avsluttet .

Likte at blåfargen går igjen i genseren, øynene og i bakgrunnen. Fint utsnitt også. Fint med tåren på kinnet. Det gjorde seg.

Mvh Anita
Stian H.

Hei!

Fin komposisjon, men det er ett eller annet med lyset jeg føler ikke formidler en ''sorgtung'' stemning. Lyset blir for hardt i denne sammenhengen etter min mening.

Mvh. Stian
Stian H.

Hei igjen! :)

Horisonten bak trekker også ned litt.. Pleier normalt ikke å være så streng! :)

Mvh. Stian
Nils B.

SH: Bare vær streng du, men hvem har sagt at hun er sorgtung?
Espen A. I.

Hei! Vakker modell. Jeg er ikke noen ekspert på modeller og portrett fotografering, men jeg synes lyset er for hardt her. Horisonten er nevnt, uten at det plager meg for mye. Tja, genseren er litt dominerende som fargeklatt. S/H?

Mvh Espen
Odd Jorulf H.

Hei
Jeg synes ikke at genseren dominerer, tvert om så er den med å skaper bildet med sin blåfarge. Utrolig vakker jente, som gir et utrolig vakkert komponert bilde. Dette kan du!
Odd
Ronnie S.

Løk :-) Syntes det ble for oppstillt i kombinasjon med tårer. Får det ikke til å bli troverdig. Alt det andre med bildet er ok.
Avsluttet .

Spar meg. Minner meg om grinerunge maleriene som var så populære på 70-80 tallet.
Per Harald O.

Vakkert portrett!
Fargene i genseren funker fint sammen med bakgrunnen.
Thomas M.

Hei!
FLOTT bilde, flott jente og flott blikk!!!
Trond Reidar T.

@Frode: hvis du ikke har noen konstruktive kommentarer å komme med hold dem for deg selv..

Du imponerer nok en gang Nils, du tar noe som ikke er så altfor spesiellt og gjør det til et vakkert skue, alt klaffer!!
Nils B.

Takker for hyggelige tilbakemeldinger selv om noen ikke liker grinunger(men det er helt greit). Synes det er flott med forskjellige synspunkter.
Even B.

Hei Nils
Har sett på bildene dine omigjen og omigjen. Jeg er full av beundring. Du sa at jeg trykker bare på knappen. Men det er nok ikke så enkelt Nils. I så fall trykker du i rett øyeblikk ganske ofte. Jeg likte godt bildet av ungjenta med tårer på sitt kinn. Et portrett som falt i smak hos meg.


mvh
Even
Christine R.

Vakkert bilde.
Det er nesten så du ser tåren trille videre...
Nina Elisabeth B.

Kjempe fint.
Rolf Inge A.

bilde nr. 195666 FOR ET HERLIG BILDE!! Du er altså genial å få det skjønne fram i både mennesker, natur og dyr! Har sett en del bilder gjennom foto.no, men du utmerker deg i svært positiv retning ...uten tvil! Jenta her er jo bare skjønn, og du har virkelig fått det til! Ser en liten ''skjevhet'' i bakgrunnen hvis jeg gransker bildet, men du verden ....jenta tar meg bort ifra denne lille detaljen. Er ikke så flink å formidle med bilder som du gjør gjennom mine egne bilder, men jeg ser hva som er vakkert! ;)
Per L.

Nydelig jente. Flott snitt. Nydelig bilde. Ekte tårer (uansett av hvilken grunn de renner). Kort sagt et bilde som falt i smak hos meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu