Mona og Fredrik_002
Tatt ved Mangen kapell, ute, en solrik dag.
Liker stemningen dem imellom. Litt utbrent kjole pga sol, litt kapping av ben og kjole, fordi dette skjedde så spontant. Men syns det funker for det!
Utstyr
  • mark2
  • 70-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger1408
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_155524} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Thomas M.

'Tatt ved Mangen kapell, ute, en solrik dag'' ???
ser ingen sol jeg :( kan vi se en versjon med farger kanskje?
flott brudebilde!!

mvh thomas mørch
Thomas R.

Det lyse feltet på ryggen av brudgommen er vel antakelig det de fleste vil kalle sollys :-) Fint bilde, enig i din egen vurdering av kuttingen. Skulle gjerne sett ett videre utsnitt. Kunne det funket med tettere beskjæring?
Ronnie S.

Hvorfor farger? Hvorfor kutte ? Syntes det bildemessige er fint løst her. Problemet/ utfordringen med brudepar er tidsnød og evnen til å få brudeparet til å ''flørte'' med kamera. Syntes han ser litt ''stiv'' ut, og han klarer nesten å velte treet :-)
Kristoffer L.

Hei Jeanette,

Dette synes jeg var et flott brudebilde, med spontan og naturlig stemning. Fin location også! Som del av serien du startet med forrige bilde, fungerer dette ypperlig. Men jeg skulle gjerne ha sett brudekjolen litt mindre utbrent. Ville det hjelpe å dempe kontrastene litt i de lyseste partiene?

Uansett - her synes jeg det ligger opp til en meget bra serie! Detta kænn du! ;-)

- Kristoffer
Kjetil H.

Enig i spontaniteten og flottheten - uansett synes jeg brudgommen ble litt anonym i denne settingen. Lett å si i etterkant når man selv ikke var tilstede men ett tettere utsnitt (halvfigur?) og mer til venstre i bildet hadde muligens vært bedre? Vokser trærne skeivt der borte altså? :-)
Thorfinn B.

Levende og litt annerledes bryllupsbilde. Bra bilde, men kunne nok ønsket å sett noe mer av mannens ansikt...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu