Skarv
Satt sammen av to bilder, er usikker på om det ble bra nok, særlig når det gjelder fargemetning og kontrast. Ønsker særlig kommentar hvis du syns det er noe som burde vært gjort annerledes.
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Sigma 100-300mm f4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger338
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_154736} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Egil E.

Dette er jo litt fett da, litt creepy og speisa ble det også. Likte farger, klarhet og kontrast.
Hvordan skal jeg uttrykke det....øye og sinn ble på en måte mettet. Joda, jeg fikk sans for dette litt absurde og samtidig virkelighetsnære bildet ditt.
Avsluttet .

Hei!

Stilig samansetning, men føler at fuglen er litt for ''behandla'', kanskje? Hadde han sett litt meir naturleg ut, hadde dette vore heilt glimrande, trur eg. Ser ut som du har litt for mykje fargemetning på fuglen i alle fall. Men den bakgrunnen var skikkeleg spennande!

Signe=)
Ina W.

oi! flott bilde! likte lyset og skyene utrolig godt! Fuglen gjorde bilde veldig annerledes en mengden, men jeg vet ikke hvor ekte det ser ut.. skyene (bakgrunnen) virket mye skarpere enn fuglen og stolpen. men jeg likte bildet!!
Camilla S.

Heisann

Synes dette var knall bra satt sammen, tenkte ikke noe over at dette var satt sammen før jeg leste du hadde gjort det.
Fargene i bildet gjorde susen, det gav en skikkelig space feeling til meg i allefall. Synes dette var flott å se på, mange fine elementer med i bildet.

-Camilla
Jan R.

Takk for kommentarene alle sammen! Jo, er nok enig i at det er endel som skurrer her, det var i utgangspunktet et eksperiment og en lyst til å utnytte et dårlig bilde av en skarv som gapskratter (egentlig så gjesper den). Var jo litt spent på om noen likte resultatet og det var det jo :-) Men forsøket og tilbakemeldingene har lært meg enda litt mer og det er jeg fornøyd med.

Mvh JR
Anna Rosa L.

Jeg har ikke overskudd til å kommentere alle bildene jeg liker her.. men du er flink! Du har spennende flotte feilfrie bilder i mine øyne!!!
Holder et øye med deg fremover;)

-Rosa-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu