Lev livet mens du kan!
Illustrasjonsbilde til pensjonssak for magasinet EVA.
Besteforeldrene mine er modeller.
Utstyr
  • mark2
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger1497
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152324} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
CF W.
Du er bare så flink....men kritikk skal du få:

Kanskje litt vel overdriven bruk av vidvinkel-
Beskjeringen blir litt tett nedkant i bildet.
Paraplyen som tangerer mannesn hake kna virke ltt forstyrrende.
Og du kunne med fordel ha laget en maske i ansiktene og kjørt en liten ''screen''
for å gjøre lysewre.

men ideen er god, og kommunikasjonen er god.

MVH
http://www.digitalkameratene.no
CF-wesenberg@foto.no
Jeanette L.
Tusen takk, CF!!
Og takk for bra møte i går.
Enig med vidvinkelbruk, glasset til venstre er jo ikke skjevt i virkeligheten. Ser også poenget med paraplyet.
Hilsen Jeanette:-)
Ann F.
Fotografisk kan jeg nok være enig med CF (med mulig unntak av lysningen, jeg synes det er OK som det er), men til den bruken du nevner vil nok de aller færreste leserne tenke i de baner, men heller smile over et morsomt bilde med fine farger og et viktig budskap.
Og da fungerer det.
mvh Ann
Thomas R.
Morsomt bilde som sikkert vil fungere i den tiltenkte sammenhengen. Ellers enig med CF.
Stig Morten S.
Jeg likte dette bilde veldig godt. Humøret og livsnisten er formidlet på en fortreffelig måte. Liker komposisjonen og de sterke klare fargene. Skål!
Dag T.
Jeg synes ikke paraplyen gjorde noe, den er så nøytral i fargene at den bare bidrar med litt fortelling uten å forstyrre. Ellers meget bra fargebruk og uttrykk.
Arne S.
Fortellende presentasjon. Enig i at paraplyen forstyrrer. Dersom det høyre glasset ble trukket litt lenger mot høyre, og skrådd opp mot venstre, ville du oppnå to ting. 1) Paraplyen blir bedre plassert. 2) De røde glassene speiler ''bevegelsen'' til paret - inn mot hverandre - og derved underbygget ''dragningen'' og fortellingen.

Ketil K.
Fortelling og tekst passer meget godt sammen. Den heftige vidvinkelbruken på glasset og treet til venstre har en fin forsterkende gjentagelse i draget i skyene til høyre, og gir inntrykk av et bilde hvor du får forsterket at ''tiden går''. Det syns jeg er noe av det beste i bildet og vitner om en gjennomført komposisjon. Glasset til høyre litt lenger ut er nok fint også. Noe nedtoning av personene, særlig ansikt/hår, så de står ytterligere frem mot bakgrunnen vil gjøre bildeinnholdet enda tydeligere.
Dag J.
Enig i innvendingene her, men jeg syns det i det store og hele at det er ganske lekende og herlig, med sine små ''feil'' og alt.
Avsluttet .
Synes dette var lekent og fint.. Paraplyen plager ikke meg - synes det tilfører bildet noe ''tilfeldig'' og sjarmerende som jeg liker .. litt ''dogme'' over dette.. tror ''perfekt'' komposisjon bare diffuserer innholdet i slike bilder.. plages ikke nevneverdig av vidvinkelen her heller.. synes det skjeve glasset tilfører komposisjonen dynamikk jeg.. liker fargene.. har litt ''amerika'' over seg også dette bildet..
Knut-Inge J.
Leikande og lekkert. ''Sola'' på duken tilfører dessuten det lille ekstra. Det store, mørke grantreet, derimot, kunne godt ha stått ein annan stad....
Nils B.
Også jeg liker dette, tross vidvinkel bruken. Farger, stemning og tittel henger sammen på en god og varm måte.
mvh Nils
Jeanette L.
Tusen takk for kommentarer, alle sammen:-)

Jeanette.
Birger J.
Flott belysning, men hvordan har du gjort det?
Rune Edvin H.
Stilig og fargerikt.
Synes faktisk at grantreet i stor grad er med på å bygge opp bildet.
Den grønne dusken foran haka hans skurrer litt.
Passe søtt.
Rune
Kristoffer L.
Hei Jeanette,

Takk for sist!

Dette var et solfriskt og gøyalt bilde som setter en i godt humør. Dusken er nevnt, men jeg synes ikke den ødelegger. Bildet løser illustrasjonsoppgaven på en flott måte!

Kan forresten meddele at 20-millimeter'n fungerer fortreffelig, og har fått et godt, nytt hjem. ;-)

(Se bilde nr. 188444, bilde nr. 188215 og bilde nr. 189562, som alle ble tatt under ''jomfruturen'' senere på dagen.) ;-)

- Kristoffer
Jeanette L.
Hei Kristoffer!
Så flott at vidvinkelen min har fått et nytt, godt hjem:-) Ser ut som den virker bra, ja:-)

Birger: Bruker bounzer.

Jeanette:-)
Eirik H. U.
Ekte og flott! Det meste er nevnt av småpirk, og jeg har også litt: Først og fremst synes jeg drinken foran er litt for ''riktig'' plassert, og tar oppmerksomhet fra hovedmotivet. Selv om det åpenbart hjelper på komposisjonen. Litt for brutal kutting nederst, spesielt med stetten. Paraply er nevnt. Men dette er detaljer, først og fremst er dette et bilde til å bli glad av!
leif b.
Et herlig bilde med friske flotte farger. En del småplokk er nevnt........????
Glasset til venstre med den gule paraplyen er med på og rette opp det svarte feltet.. (treet) Jeg syns du har fått til et herlig bilde med to flotte modeller. Jeg er snart i samme tidsepoke og kan vel läre av både modeller og bilde.
Ha en fin weekend.
Adrian Øhrn J.
Et utrolig levende og morsomt bilde. Skal jeg kritisere noe, så må det være å si meg enig med det Urke skriver, men altså er kjempebilde.
eivind H.
Steike, du er flink!!:) men eg er like imponert over alle som finner ting som kan forbedres på et så godt bilde! hehe, eg skal følge med her. Eg har mykje å lære. Stå på!
Frank W. G.
Et fint bidrag med mye friskt innhold. Det sprudler både her og der i flaten. Er enig i at paraplyen forstyrrer noe.

Frank
Odd Tore S.
Ganske overbevisende illustrasjon av at det fortsatt kan være sevje i gamle trær!
Paraplyen er nevnt av de fleste.
For meg er de mørke brillene mer forstyrrende. De er såpass øyenfallende at jeg hele tiden tar meg i undre meg på om han er blind, og det var kanskje ikke meningen? Lyset ellers ser ikke så blendende ut at disse skulle være nødvendige, hun trenger ikke briller, og enhver form for gjensidig øyenkontakt går tapt.
Jeg ville sett på øyenkontakten som en vesentlig del av dette motivet. Et varmt og fast blikk hører med selv om hårene er blitt grå!
Odd Tore
Helle N.
Jeg synes bildet var veldig fint og fargerikt! Du er dyktig.

mvh Helle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu