Desse to flotte kronhjortane har nesten blitt maskottar her i bygda. ''Alle'' har sett dei og ofte midt på dagen. Her fotografert 100 meter frå barnehagen - barna var ute og leika (kl 10.30). Ser dei nesten dagleg frå huset mitt. No nærmar det seg haust og då vert vel kameraten omdøypt til Monraden att. (Kamp)
Skulle hatt skikkeleg linse.
Bildet inngår i albumet Hjort - Her er mykje hjort i området. Desverre har eg ikkje gode nok linser til å få optimale bileter av dei.
Utstyr
  • NIkon D70
  • 28-100mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger405
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_149084} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Arild L.

Hei,
flotte dyr du har foreviga. Har ikkje sett ''mine'' dyr på ei stund, men dei kjem vel snart fram igjen. Fint at du har fått bilde av dei når uten at dei virker forstyrra. Bakgrunnen er det vanskelig å gjera noko, men dei er i sitt naturlige miljø. Klart det er bra med ei telelinse av større kaliber, men ligg du rolig og litt skjult kan du få bra bilder med ei 100mm linse. Det er foresten utrulig spennande å lure seg innpå desse flotte dyra vi har i kommunen vår....
Mvh Arild
Gunn-Bente S.

Hei Arild og takk for kommentar.

Flotte dyr ja. Har ganske stor respekt for dei svære horna - så eg tør ikkje snika meg så altfor nære. Prøvde i fjor men då fekk eg så mykje adrialin i kroppen at eg hadde problem å stå stille - det enda med ein heil haug uskarpe foto ;-) (dårligare lys òg den gongen). Dessutan er det som oftast midt i leggetida til borna mine at dei dukkar opp. Forhåpentlegvis held dei seg vekke frå dei nyplanta frukttrea mine - om ikkje pærebrannen tek dei først ;-)
mvh
Gunn-Bente
Vegard L.

Ja du skulle hatt en bedre linse. Jeg har tatt en del hjortebilder, men hjortene på våre kanter er langt fra så ''tamme'' som disse. Flotte dyr. De blir nok ikke venner til høsten.
Mvh Vegard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu