Blomsterstøv
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Tamron SP macro 90/2.8
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger412
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_148014} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Espen A. I.

Mange fine ord man kan bruke om dette bildet: Fantastisk, perfekt, komposisjonsmessig nydelig, fargeklatt, klart og skarpt.

Espen
Steinulf L.

Litt av en fargeeksplosjon. Synd at ikke alle støvbærerne er innenfor skarphetsplanet, om jeg får pirke litt. men dette var bra, med et fint utsnitt.
Jan Frode A.

Jeg fikk sansen for dette fargerike utsnittet. Syntes det var skikkelig flott med paritet nede mot høyre, og blomsterstøvet der.

God skarphet og fine detaljer. Sier meg enig i at alle støvbærerne kunne vært i skaprhetsplanet, men egentlig blir det bare småprik i et ellers detalj- og fargerikt bilde.

mvh Jan Frode
Knut B.

Takk for hyggelige kommentarer. Tenkte i utgangspunktet at de uskarpe støvbærerene var skikkelige show-stoppere, men fant ut at bildet fungerte bruktbart likevel.
Helge A.

Jeg kan lite om macrofotografering, men her ser jeg en skarp. velkomponert fargeeksplosjon. Dette er noe av det flotteste blomsterbilde jeg har sett her.

Helge
Morten R.

Fin fin krone verdig en løve.

- Morten
Tone A.

Vakkert og fargerikt makrobilde. Det lyse under støvberarane, framhevar det gule og den grøne skarpe kapselen med arret som mest har sølvtrådar. Støvberarane mest dansar rundt det grøne, nokre skarpe og andre uskarpe. Flott med det gule støvet mot det orange kronbladet.
Eit flott macrobilde som viser det indre i ein blom. Alle støvberarane skulle vore skarpe, men det er vanskeleg når det er så mange støvberarar som her. Det grøne i midten er eit blikkfang mot alt det gylne i bildet.
-Tone-
Kristoffer L.

Dette var absolutt praktfullt; et helt fantastisk blomsterbilde!

Nydelig komposisjon, eksplosive farger - og blomsterstøvet som prikken over i'en.

Stort bedre kan det ikke gjøres.

Jeg tror ikke en skal være så pirkete på at alt skal være skarpt. De uskarpe støvbærerne her synes jeg tilfører en følelse av dybde, som bildet ikke ville hatt om alt var skarpt.

- Kristoffer
Kurt S.

Et av de fineste blomsterbildene jeg har sett!
Kjempeflotte, varme og behagelige farger. Flotte mønstre,former, linjer og i det hele tatt en masse fine detaljer å betrakte.
Selve knoppen ser ut som sukkertøy-:)
Prikken over ièn ble blomsterstøvet nede til høyre.
Et delikat og lekkert bilde.
Mvh Kurt
Sondre V.

Jo, dette var skikkelig flott!

Nydelege fargar!

S
Tone B.

En nydelig fargebombe med flott plassert fokuspunkt og bra skarphet. Nydelig blomsterbilde!

mvh Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu