Interiør II
Bildet inngår i albumet Ishavskatedralen, 1992 - <br><center>Dette <a href=''http://www.destinasjontromso.no/severdigheter_kirker.html...</a>
av en kirke, symbol for en hel landsdel, har stått og forfalt i mange år, fordi det offentlige åpenbart har trodd at det ikke trengtes midler til <a href=''http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=238238''>vedlikeh...center>
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger444
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_146915} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Til tross for midtstillingen fungerer dette veldig bra synes jeg. Faller godt for den kjølige blågrå fargetoningen og ikke minst lyset. Ser du i dine siste bilder fokuserer en del på lys; og det er ingen dum ide. Vinkelen gir et monumentalt perspektiv - noe som egner seg utmerket for denne type motiver.
Kristoffer L.

Takk for kommentaren, Tommy.

Det var fint å kunne rusle omkring inne i denne monumentale kirken, uten at det var andre mennesker til stede. Lysene var slukket, her var bare lyset som kom inn i taket og gjennom endeveggene. Stort sett tok jeg bare bilder oppover, mot taket. ;-)

- Kristoffer
Linda L.

Her har du fått frem fantastiske toner! Den ''ishavsblåe'' fargen og det naturlige lyset gir en stemningsfull atmosfære. Taket virker nesten gjennomsiktig. Synes midtstillingen er en sikker komposisjon som fungerer bra til dette motivet.

Veldig fint! - Linda
Avsluttet .

nydelige fargetoner og flott komp her. Liker hvordan det går fra lyst lyst blått nederst bak monumentet til mørkeblått ytterst i kanten.

dumt at lysekronen grodde igjen, men antar at lyssituasjonen var såpass krevende at det ikke var mulig å få den belyst.

Et kaldt og ''norsk'' stemningsbilde det er fint å komme hjem fra reise til

Ø
Kristoffer L.

Tusen takk for inspirerende kommentarer!

''Monumentet'' er forresten orgelgalleriet og orgelet, som praktisk talt henger i det fri over inngangspartiet i den ene endeveggen. Det er orgelpipene vi ser her.

Den enorme altertavlen vi så i det forrige bildet dekker forresten hele den andre endeveggen. ;-)

- Kristoffer
Johan G.

Jeg tror asymetri hadde tjent dette bildet. Her blir det ganske dødt, -lettavslørt om du vil.
Avsluttet .

Symetrien gjør bildet!
Jeg liker det du ser!

A.
Torstein W.

Stramt og godt. Symetrien gjør seg bra. Den naturlige vigneteringen leder blikket innover og blåskjæret passer til motivet.

-Torstein
Kristoffer L.

Hjertelig takk for de siste kommentarene også! Hyggelig at noen kommer og kommenterer gamle bilder... ;-)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste