Lofferne
Kom ut fra skogen og inn på veien mens jeg var på fotosafari, og forran meg gikk tilfeldigvis to loffere.
Fotograf
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ20
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger299
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_146423} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Et artig bilde.
I tysk tradisjon finnes det fremdeles vandrende håndverkssvenner. Dette ser ut til å være to slike. Både antrekket og vandrestaven er riktig.
Det er av og til de er på besøk i vårt land også. De bærer med seg tradisjonelt verktøy og det er det hele. I Tyskland er de høyt verdsatte. De vandrer rundt og tar jobber som dukker opp underveis i ett år av læretiden.

Bildet er fint som en dokumentassjon.

Nvh
ARVE

PS.Det kan jo osgå hende bildet er arrangert. I så fall har du vært dyktig.
Jan R.

Interessant det du forteller, det er godt det finnes kunnskapsrike mennesker som gjerne deler med oss andre. Jeg trodde det var to på tur til et utdrikkingslag. Nølte litt med å legge det ut da jeg ikke er helt fornøyd med bildet, hadde jeg arrangert det så ville jeg ha nok fått et bedre resultat. :-) Syns vel kontrasten ble for hard pga skarpt sollys og ville ha plassert lofferne bedre på veien. Ser også at jeg med fordel kunne kuttet mer av høyre side.

JR
Avsluttet .

Jeg ser av din egen kommentar at hvis du hadde arrangert bildet ville du plassert lofferne bedre på veien samt kuttet mer av høyre side. Jeg synes bildekomposisjonen er fin slik den er; vandrerne vandrer på en vei som er lang og svingete, og slik forteller bildet en bedre historie om man skulle sentrert gutta i bildet. AMB
Avsluttet .

Så kommer korreksjonen:
Vandresvenner skal vandre i 3 år og en dag!!
Vi hadde besøk i vårt distrikt forrige uke, så nå vet jeg bedre.

Mvh
ARVE
Jan R.

Hehe, utrolig at de går rundt på dette viset i 3 år, men det virker som en fin tradisjon og antakelig veldig variert og lærerik.

Mvh JR
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu