Det hvite huset
<center>Bildet er tatt ved Tromsø museum,<br>like i nærheten av location for de foregående portrettene.<br>Lyset var fantastisk denne fine vårkvelden.</center>
Bildet inngår i albumet Unseen -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-06-23 22:20:15
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-07-01 17:26:34
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger495
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_144408} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger-Lise S.

Helt enig med deg i at lyset var fantastisk, og derfor foretrekker jeg v#1. Men v#2 er fin den og.
Trærne er vakre mot de flotte blåtonene på himmelen.
At vi ser fotografen i aksjon, syns jeg er helt ok i dette tilfellet. Du har også muligheten til å kutte ham vekk, men det er jo en smakssak. Jeg liker det slik det er:)

Inger-Lise
Kristoffer L.

Takk for kommentaren, Inger-Lise.

En ørliten undereksponering kan utrette underverker i lys som dette. Det er forklaringen på de mettede fargene.

- Kristoffer
Kristoffer L.

Har endret tittel på bildet fra ''Ved Tromsø museum'' til ''Det hvite huset''.

Linda L.

Samme skygge eller positur på fotografen som i et av dine forrige bilder. Dette kunne blitt en spennende serie! Synes fargeversjonen har flotte toner og nydelig lys. Foretrekker allikevel #2 i s/v. For at ikke komposisjonen virker for midtstillt, tror jeg hadde valgt å plassere fx skyggen et par hakk til venstre i bilde. Godt utført igjen!! – Linda
Kristoffer L.

Tusen takk, Linda!

Ja, jeg tenker litt på en serie her. Får se hva det utvikler seg til etterhvert.

Jeg kan være enig med deg i det du sier om skyggen. De andre i følget sto og ventet på meg (kjent problemstilling for de fleste av oss her inne, vil jeg tro), så det ble bare tid til å ta dette ene bildet. Tanken jeg hadde i hodet, var ''skygge -> gangvei -> inngangsparti -> hus -> trær''. Dermed ble det slik. ;-)

- Kristoffer
Daniel M.

Kjente trakter det her ja.

Du har helt klart fanget 'godlyset' slik det bruker å være på de fine dagene her i nord og begge versjonene har jo din signatur i form av de gode tonene. Skyggen tilfører det lille ekstra som man kanskje ville ha savnet om den ikke var der, så synes det fungerer fint det her. V1 er vel utvilsomt 'penest' mens V2 fungerer bedre på det artistiske.

-Daniel-
Christer B.

Likte denne godt. Saftig fargemetning tiltrekker meg om dagen. For å forsterke tittelen kunne du smørt på en svak diff glow på huset og fått det til å ''skinne'' enda mer. Litt usikker på om skyggen må være en typisk fotografpositur, tror det ville vært sterkere for min del om det bare hadde vært en ensom skygge av en mann som underforstått har en sammenheng med huset. Sender over forslag!
c.
Kristoffer L.

Tusen takk for nye kommentarer!

En spesiell takk til Christer, som har tatt seg bryet med å sende forslag til ny versjon, med litt modifisert skygge. Har nå lastet opp versjonen!

- Kristoffer
Stein Oleiv B.

Ja dette var skikkelig bra lys, likte de harde fargene og kontrastene. s/h versjonen ble dermed litt lam i forhold til v1. Men christer har gitt deg ett skikkelig godt tips, likte v3 best. flott dybde i bilde også. det er ikke mer å si enn at det var et bra bilde

mvh SOb
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste