Svaneunger
Bildet inngår i albumet Ålreite dyr -
Utstyr
  • Olympus E-1
  • Zuiko 50-200 mm, 1:2.8-3.5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger708
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143961} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Tore Johan V.

Syns desverre det blir litt kjedelig dette. Får ikke kontakt med de grimme ellingene.

-TV
Odd Tore S.

De var nusselig, men ikke særlig samarbeidsvillige.
Teknisk er vel dette OK, men du har ikke oppdratt dem godt nok til å gi noe innhold i bildet (bortsett fra det nusselige).
De hadde ikke akkurat trengt å smile til fotografen, litt felles interesse hadde holdt, gjerne med nebbene mot hverandre eller med hodene vendt i samme retning.
Odd Tore
Avsluttet .

Syntes det var et fint bilde. Bra at du fikk dem på så kort avstand. Kanskje det hadde gjort seg om de så mot kamera, men det er ikke alltid like lett.

Fint bilde mvh morten
May-Lise L.

Du burde bedt dem snu seg mot deg, Line, og posere for deg! Nei, ærlig talt, så syns jeg bildet er fint som det er. Morsomt med alle de små boblene eller hva det nå er. De tilføyer bildet noe :)
Bjørn H.

Og de søøøte små da, lompent at du ikke viser ansiktene ... hmm ... vi må tydeligvis bruke mer tid neste gang, slik at at vi får mer øyekontakt...

Og da skal vi også ha med 2 store loffer slik at macrolinsa er det eneste vi trenger ..oki ??

Bjørn ;¤
Caroline M. S.

Takk for kommentarer. Jeg skjønner hva dere mener. :-) Jeg tenkte det var litt alright å ikke ha kontakt med dem - syntes de så ut slik som gamle ektepar kan se ut - tett sammen, men på hver sin planet - ikke opptatt av verken hverandre eller det samme. He, he - jeg går ut fra at det er ren desperasjon og overtolkning fra min side fordi jeg bare ikke fikk til å ta noen bra bilder den dagen. ;-) Ha, ha - det verste er kanskje at jeg har tre til med stor nusselighetsfaktor som jeg bare har såååå lyst til å legge ut. Jeg får prøve og holde meg i skinnet.

Morten Wilhelm: Nei, disse var nok ganske langt unna og så ut som to prikker på originalbildet (som jeg hadde brukt 200mm på - tilsvarende 400mm i følge Olympus) og bildet er temmelig mye croppet. Svanungene ble likevel gledelig skarpe/detaljerte, men som du ser er vannet temmelig ''grumsete''.

May-Lise: Boblene på svaneungene er vanndråper, mens boblene på vannet er dritt og lort.

Bjørn: Ja, som du ser trenger jeg flere turer til Østensjøvannet - og da med loff og forhåpentligvis stativ med kulehode! :-)
Caroline M. S.

... øh, jeg glemte - Bjørn: Macro? Nei, nei - neste gang skal det bli svanungeportretter med vidvinkel - 7mm!! ;-D
Inger-Lise S.

Yndige små i fine omgivelser. Fine farger.

Inger-Lise
Bjørn H.

Jaaaaaa............ hvorfor ikke, bruk 7mm midt i pupillene og du har et kanonbilde. ...Bruk blender 22, en passe dose unsharp mask, og en dash kontrast og du har et uforglemmelig shot : ---- )

Bjørn ;¤
Caroline M. S.

Ha, ha - og mens jeg fikler med vidvinkelen kan du lage d_e_n action-billedserien Bjørn med tittel: Amatørfotograf hakket ihjel av illsinte svaneforeldre. :-D
Avsluttet .

Det er flere som holder til ved Østensjøvannet(?) ser jeg. Et godt teknisk bilde men jeg savner mere kontakt med svaneungene. Fin skarphet og flotte farger.

Mvh Kyrre Lien
Jan Erik E.

Dette var ett utrolig bra og skarpt bilde av 2 så alldeles søte andunger.Likt godt hvor tydlig vanndråpene er i dunen til disse små...Bra gjort.Mvh JEE
Caroline M. S.

Takk for kommentar Jan Erik. Kjekt å få kommentarer på bilder som ble lagt ut for lenge siden. Skarpt og tydelige vanndråper - det spørs vel om det ikke er kameraet og objektivet, ikke jeg, som skal ha æren for det.

Takk til deg også Kyrre. Jeg tror nok også det ville vært bedre med kontakt med svanungene, men uheldigvis svømte de aldri mot meg. Da jeg tok bildet tenkte jeg det også var litt alright med bilde av dem bakfra (se kommentar ovenfor), men det funker ikke helt. :-(
Jan Erik E.

Mener nå det jeg kjære deg,att hadde du vært ustø på hånden så er det vel det samme hva slags kamera/objektiv du har. Så DU har æren her Caroline.Mvh JEE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu