Fant disse ved Østensjøvannet i går. Synes de er så søte at jeg bare m_å_ legge de ut. :-D

God helg! :-)
Bildet inngår i albumet Ålreite dyr -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-06-18 13:39:13
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus E-1
  • Zuiko 50-200 mm, 1:2.8-3.5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger649
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143587} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Camilla S.

Hei

Disse var kjempe kjempe søte!
Fint lys og fine farger i bildet, skarp var det også.
Ellers litt usikker på komposisjonen, litt rotete, men kan vel ikke forlange noe bedre enn dette.

-Camilla
Caroline M. S.

Tusen takk for kommentar Camilla. :-) He, he - du trenger ikke være usikker på komposisjonen her; den er jo fullstendig fraværende. Rotete er det også (både den manglende komposisjonen og brødsmulene, uskarp svanefot, helt tilfeldig uskarphet på det røde nebbet - eller kanskje jeg burde si uheldigvis uskarp på nebbet, m.m.), og klart man egentlig skal kunne forlange noe bedre enn dette. Jeg vet jeg kan bedre, selv om jeg ikke fikk det til i går. Men... altså... det var bare det at disse var så veldig søte at jeg ikke klarte å holde dem for meg selv på hard disken. :-)
Bjørn H.

Hei Carolie -

En veldig riktig følelsesmessig beslutning dette. Ikke la bilder som du liker støve ned på harddisken, få dem ut til folket :))

Kompet har du sagt nok om selv - ungene er nussebuffesøte så det holder -

Et hyggelig minne fra Østensjø....takk for en hyggelig tur : ---- )

Bjørn ;¤
Jonas L.

Søte er de, skjønner jo at du tok bilde. Synd de ikke lå på et litt penere sted. Synes ikke at grus kler svaner så godt.
God helg!

mvh JL
Bjørn J.

Synes ikke dette var all verden, rotete og uklar komposisjon. Ser ut som et ''søndagsturbilde''.
Stine J.

Kjempesøte små og nusselige svaneunger. Forstår godt du falt for dem. :-) Komposisjonen skal jeg ikke terpe mer i, den har du kommentert selv. Men jeg er glad du delte bildet med oss, de er jo såååå søte! :-)

mvh Stine
Per Gylder H.

En herlig gjeng!
At det er litt rotete får gå, vi har mange hatt små barn så slikt er vi vant til! Ett klart og fint bilde som forteller at du er observert av mor, synd at du ikke fikk med øynene hennes.

Har lenge hatt lyst til å ta turen til Østensjøvannet men der er det tydeligvis fult, neida! kansje jeg og en kamerat dukker opp! vi er foreløpig endel ved Krokol og omegn, og ser på beveren. Det er kansje noe for flere av dere med lyssterk optikk som ønsker å få noen shoots? Vi (nybegynnere har ikke fått ett bra enda!)

:) Per
Caroline M. S.

Tusen takk for hyggelig kommentarer. :-)

Per: Bever - takk for tipset Per. Det høres spennende ut. Jeg har nesten aldri tatt bilder av fugler og dyr (bortsett fra noen elefanter og kameler fra ferieturer i India) og de relativt få bildene jeg har lagt ut på Dotten. Sånn sett helt nybegynner jeg også. :-)

Bjørn H: Ja, takk for sist. Fin tur og som du ser trenger jeg flere turer. ;-)

Bjørn J: He, he - ingen søndagstur dette - hardt arbeid å renne rundt etter svaner med fullstappet kamerasekk og tungt stativ, som viste seg å være ganske ubrukelig til fuglefotografering (særlig når fuglene var mest interessert i oppholde seg nær parkeringsplassen hvor turgåerne lemper fra seg pose på pose med brødbiter). Må få meg et kulehode. Men at det ser ut som et søndagsturbilde er jeg helt enig i.

Jeg fant et annet som var litt mindre rotete og la ut som v2 (det får våge seg siden jeg sjelden legger ut mer enn et til to bilder i uken av kvoten på ti).

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu