Alvorlig Skadd
Fått jobb som freelans fotograf for haugesunds avis når jeg er hjemme fra sjøen,så kom jeg over denne ulykken her i uka.legg inn en kommentar på hva du synes om dette presse bildet viss du vil.
synes det er bra,men er en ting som er litt dårlig av meg og det er at jeg skulle ha plassert meg på motsatt side,slik at de som bærer båren kommer mot meg inn i bildet og ikke ifra meg ut av bildet.men synes det funker greit som presse foto sånn til aldri og ha tatt et presse foto før:)?
Utstyr
  • Canon 20D
  • 70-200 2,8 is
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger796
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_137202} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

greit nok, litt tamt, kunne vært mer bevegelse og action. Fint at du fikk med sånn ca hvor det var med tanke på skiltene!
monica p.

Hallo Alexander
Joda det funker, men tror nok det ville blitt bedre om ambulansepersonalet kom mot deg, slik at en fikk se litt mer av båren , slik det er nå ser en jo nesten ikke båra.
Skarpt og med fine farger er det i alle fall, flott at du fikk med deg skiltene.
Mvh Monica:o)
Unni F.

Synes det er fint at båren ikke synes...noen som har tenkt på at det ligger en skadet person PÅ BÅREN ?? Man fotograferer ikke skadde personer! De har det forferdelig nok om de ikke skal fotograferes også. Det er ingen tvil om dramatikken her med Norsk Luftambulanse stående på asfalten.
Einar I.

Må si meg enig med Unni F.

Et pressebilde bør være uten de forulykkede, det gjør bildet salgbart for publikum.
Prøv å få bildet til å fortelle hva som har skjedd og hvor, istedet for å vise personer/ansikt.

Dette har du klart godt på dette bildet synes jeg da vi ikke ser personer / ansikt, kun uniformer.
Stian D.

Joda...Til å være ditt første pressebilde var det ikke verst. Kunne kanskje hatt noe mer fart, i form av lenger lukker å slikt, men det er lett for meg å si sånn etterpå klok :) Bra pressebilder er nok heller noe av det vanskeligste å få til bra!! Lykke til videre

Stian
Aleksander L.

Takker for kommentarere og sånn fra dere:)fikk ganske mangen andre bilder og men der var det litt for mye av den skadde med på bildet!men takk takk.

Alien
Rune G.

Et godt bilde hvor en lett forstår hva som har skjedd. Må si meg enig med Unni F. ang. utelatelse av den skadde. Vi forstår jo like vell alvoret. Virkelig fint hendelsesbilde.

Lykke til som frilanser!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu