Chopper
funker fargene her eller blir de litt kvasse?vennligst hjelp meg her,bildene av denne sykkelen skal i biker journalen neste mnd så trenger litt tips,
Utstyr
  • Canon 20D
  • 70-200 2,8 is
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger566
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_136570} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Per Inge Ø.

Ja, på min skjerm virker fargene helt fine. Absolutt ikke for skrikende.

Per Inge Østmoen
Avsluttet .

sykt bra vinkel. jævli bra vinkel, men location funke ikkje. har dokke ikkje en stor murvegg i ølen? sett an foran den bruk samme vinkel, prøv forsiktig blitz på andre lukker gardin, på ttl kabel langs bakken, det kan rocke!
Aleksander L.

Mur?hva er det?:)jo vi har noen mur vegger som jeg skal teste ut i dag. takk takk for tips:)likte den vinkeln jeg og prøvde litt ulike rundt samme vinkel men følte denne funket best!

Alien
Hans Henrik F.

Helt enig i Fredriks kommentarer bortsett fra Blitz-delen som jeg ikke har greie på. En trist og anonym vegg ville vært tingen! Underlaget sykkelen står på er kult nok og jeg synes også vinekelen er fenomenal! Det beste av dine bilder av denne sykkelen, synes jeg.
Avsluttet .

vask dekket forresten:)
Trond H.

Litt synd at det ikkje er nokre feite graffitiveger i Ølen, for det kunne ha fungert. Ellers vil eg seie at du enten bør sette det i ein kontekst (opplyst biker med slow sync blitz på Dreganes i solnedgang (eller ned på plenen dåkas for den del), ellers å bør du få ein mest mulig nøytral ramme. Her forstyrrer berre bakgrunnen...

Har du tenkt på steinbruddet i Sandeidkrysset?

MVH TH
Aleksander L.

ja tenkt på litt ulike locations men vi prøvde denne og en til den første dagen og noen av bildene var greie nok lissom men ikke helt bra.så vi prøvde med en mur vegg på nye skolen i etne,der ble det ett par bra og,så vi får se åssen det går.men takk for kritikk og tips:)

Alien
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu