Blue eyed Mari
Idol Mari lever videre på foto.no:)
Utstyr
  • canon 20d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1038
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_135775} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Aleksander L.

Skjer da?135 visninger og ikke en kommentar..??????
Mari V.

Må jo nesten sei at det va et fint bilde :) utrolig flott modell... ;) men og, utrolig dyktig fotograf.
Går kanskje an å få vekk søppelet som ligge på havbunnen sikka til høgre for skuldra? blei ein litt irriterande flekk liksom....
Fin fargebruk! e det forresten gjort nåke med augene? eller har eg så blå auger i virkeligheten? :) hehe...
Jonas L.

Ganske fint portrett dette. Liker vinkelen og fargetonene.
Er i grunn enig med Mari selv, men jeg måtte skru opp lysstyrken på skjermen en del for å se flekken.

mvh JL
Aleksander L.

Såg ikke den søppel saken men skal ta på meg swimming pantsen min og stupe i det og få det fjernet:)hehe takk for kommentarene:)
Kai Frode G.

Rødskjæret i bildet gjør at de blå øynene skiller seg ut og det er bra. Men jeg synes det er litt for mye rødskjær i bildet. Går ut fra at bildet er tatt ved solnedgang og dermed det ekstra varme lyset. Bildet er passe soft til å være et portrett. Fint!
Avsluttet .

Fin komp, fine farger og alt i alt et bra bilde av ei pen jente (off topic: kjipt at hu ikke gikk videre, var jo den eineste som rocka litt i idol da).

Pirk: Ville kanskje kuttet en liten centimeter i toppen, og så var det litt synd med skyggen fra nesen, den hvite flekken ved skuldra plager ikke meg så mye, men klones lett bort i photoshop :)

Ser forresten gjerne flere bilder av denne jenta! :)

-Torkel-
Trond H.

Hmm så praktisk da, eigen hoff-fotograf og greier.

Stort pluss for utradisjonelt kamerastandpunkt og varme fargetoner. Jenta har jo vore i rampelyset, og veit å te seg foran kamera, så der har du jo ein takknemlig modell å jobbe med for å seie det enkelt :-)

Det er eit par punkt som eg ville gjort for å forbetre bildet. For det første er det i og for seg skarpt, men eg ville gitt det ein liten dose USM i Photoshop for å hente fram klarare detaljer i andletet. Deretter ville eg også prøvd å fjerne litt av rødskjæret i augene, og lysne opp det kvite. Egentlig så hadde det vært fint å redusere rødstikket i huden også for å la fargen i håret komme til sin rett. Alt dette er veldig små endringer dog, kan sende ein versjon på mail for å syne kva eg meiner.

Komposisjonsmessig er du nesten i havn, tykkjer det er synd at du ikkje har brukt bryggekanten som eit sterkare kompositorisk element. Ved å gå litt meir til høgre for modellen kunne du brukt kanten som ein diagonal, for bildet er ikkje heilt balansert i mine auge nå. Vil ikkje kutte i toppen heller pga det flote fargespelet i vatnet.

Koseleg med Ølensbuer her ja, tipper du koser deg med 20D..

MVH TH

Morten O.

Fint bilde av en flott jente.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu