...Light from heaven!!!
Utstyr
  • Nikon f3
  • 50mm
  • Blender-
  • Filmtypefuji sensia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger230
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_13042} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ann F.

Bingo - eller kald beregning og venting med åpen lukker og liten blender?
Hadde ikke lynet vært der, hadde bildet vært middels-, det gjør hele forskjellen. Artig skyformasjon. Uansett ville jeg renset vekk den sorte/hvite flekken i skyene.
Ikke ofte man får slike sjanser.
Mvh Ann
Arild H.

Meget bra!

Ikke helt enig i AF. Bildet hadde uansett vært bra om lynet ikke hadde vært der.

Men hva er det jeg ser helt i venstre kant?
Svend Y.

Rett sted til rett tid!!!! Knall bilde og uansett hva man gjør og sier er fotografering av slike og andre naturfenomener alltid en kombinasjon av erfaring, planlegging og flaks. Bare husk at å stå i åpent tereng med kamera og stativ kan være direkte livsfarlig i slikt vær, noe fotografer og ikke minst et par golfspillere har erfart
Det fine med bildet og utsnittet dit er at det i tillegg til å fungere i det formatet det er presantert også fungerer i flere andre og hardere beskjæringer. Panorama er ett alt, og høydeformat beskjært ved veien på V. side ett annet alt.
Ann F.

OK, la meg få presisere litt mer om hvorfor jeg sier middels- uten lynet. Jeg er helt enig i at å fotografere lyn ikke er noen hverdagslig opplevelse og gjør et bilde til noe helt spesielt.
Bildet uten lynet ville jeg beskåret på v. side slik at det som er bak det tørre gresset ikke var med, fjernet flekken på himmelen, og beskåret litt i bunnen så det mørke nede t.v. ikke var med. Da ville det blitt godt over middels også uten lyn.
Synes også SY's betraktninger om formatvariasjoner er gode.
OK?
Mvh Ann ;-)
Erik A.

Innertier! Dette er vanskeligere enn man skulle tro. For i det hele tatt å få uttegning i bildeflaten, bør det ikke være natta når man prøver. Derved blir ikke lukkertiden evig, man er samtidig med lynet også avhengig av korrekt eksponering i hele bildeflaten. Når da endelig både eksponeringen og lynet og sitter, og lynet attpåtil så riktig plassert som her, ja da skal man bare bukke og takke. Bra jobbet, og et gnistrende bilde! Ellers, som AF nevner, burde støvprikkene på himmelen vært rensket bort.
Carsten A.

Meget bra!

I tillegg til å ha fjernet rusk burde autor ikke ha kjørt USM-filteret fullt så hardt. Konturene er nå blitt for tydelige.
MVH CA
Vemund L.

Knallbra bilde. Husker du hvordan du hadde stilt blender/lukker??
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu