Hodnaberg
Utstyr
  • canon 10D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger679
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_129670} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jan Frode A.

Fint med sporene som kommer inn fra høyrehjørnet og leder inn mot midten.
Dette skaper liv i forgrunnen, og også en dybde innover.
Fine linjer og kurver i midtpartiet, og fine nyanser i fargene her.

Stiller imidlertid spørsmålstegn ang. himmelen. Syntes den er for tam, og inneholder vel også endel støy. Bildet kan sikkert med fordel beskjæres en god del ned ifra toppen.

mvh -jfa-
Inger-Lise S.

Dette liker jeg godt. Enkelt og stilig motiv med fine linjer. Fint lys i forgrunnen her.Gjorde seg med denne komposisjonen.Men noe støy ser jeg ikke..Ville nok ha kuttet halve himmelen,tror jeg. At himmelen er såpass mørk syns jeg passet godt her.

Inger-Lise:)
Nikolai E.

Enig med Inger-Lise. Komposisjonen hadde blitt bedre ved å kutte halve himmelen. Den dype blåfargen står fint i stil til de mørke tonene i snøen, ganske delikat. Jeg kan ikke se noe støy i himmelen (tok bildet inn i PS for å sjekke), den er så jevn i som kan forvente.
Det jeg liker minst er hvordan sporene i snøen slutter, nå ser det ut som de brått slutter, mens de kanskje forsvinner bak en bakkekam. Snøflaten går imidlertid i ett, det ser ut som en jevn flate helt bort til skaret. Så aller helst hadde jeg sett at sporene gradvis blir mindre og mindre til de runder skaret. Da hadde bildet vært 110%
Avsluttet .

Et nydelig bilde med stemning i. Bra komposisjon og utsnitt, men ca fem cm for mye himmel (som forøvrig har noen rare striper som skråner vertikalt).
De sporene har vel fotografen laget selv, jeg er enig i at du skulle spasert lengre, gjerne rundt den første lille kurven. Fint at du valgte den sorte ramma rundt bildet. Bildet ditt gir meg ørken-assosiasjoner.....
mvh Kristin
Turid S.

Hei! Så kjekt med så mykje god kritikk!! fotsporene.. antakelig nokon som vart tissetrengte undervegs..??
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu