Rue Danton III
<center>Nok et rufsete utsnitt fra samme gate.<br><br>Tidligere bilder: 1: bilde nr. 144595 og 2: bilde nr. 159471</center>
Bildet inngår i albumet People and places -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger396
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_126367} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Benedicte S.

Kult motiv...får meg til å tenke på 60-tallet! Det rufsete forsterker den følelsen jeg får.
Tarjei Ekenes K.

kul stemning

han karen med barten som tenker
gjør mye av bildet

treet kunne vært borte,
men når det først er der ,balanserer
det fint mot barbra oppe i hjørnet

:-D ! son tarjeiav !
Kristoffer L.

Takk for raske tilbakemeldinger!

Tarjei: Nyttig tilbakemelding, og helt greit for meg at karen med barten tenker. I virkeligheten holder han på å fjerne matrester fra tennene. Dette kommer kanskje ikke tydelig nok fram i dette lille formatet. Men kanskje spiller det ingen rolle heller?

Jeg tror jeg satt en time og funderte på utsnittet her. Det ble litt sånn ''tar jeg med det, må jeg også ha med det - og tar jeg bort det, må jeg også ta bort det''. Til slutt var det dette utsnittet som ga meg fred i sjelen. ;-)

Hører gjerne flere oppfatninger om både dette og hint...

- Kristoffer

Fredrik Q.

Jeg så på de andre bildene dine fra samme gate. Jeg synes dette ble ganske anderledes litt av nærheten til motivene er borte, det kan være treet eller gjerde som skaper en avstand, en slags sperre.

Utsnittmessig, ville jeg prøvd å bare ha med de to i forgrunnen, samt damen som har hånden på hodet. Er også veldig i tvil hva som blir best. Uansett synes jeg kroppsholdningen til de to i forgrunnen spiller godt opp mot hverandre. Liker bildet

Fredrik
Kristoffer L.

Takk for innspillet, Fredrik!

Jeg testet ut det utsnittet før jeg laget dette, men mente det ble for rufsete pga lite utsnitt/stor forstørrelse.

Skal se på det på nytt når jeg får tid. ;-)

- Kristoffer
Bjørn H.

Hei hei Krsitoffer -

Rufsete er ordet ja :) hehe ... men det blir god stemning av det ...

Usikker på treet... ?? elllers kunne jeg personlig tenkt meg litt bedre teknisk kvalitet -

Men kanskje du bevisst ønsker dette utrykket ??

Bjørn ;¤

Kristoffer L.

Hei Bjørn,

Takk for kommentaren!

Uten å sjekke det nærmere, tror jeg filmen her var Agfachrome en 50S Pro, som jeg mener å huske jeg hadde en 30-meters rull som jeg brukte av på denne reisen (1984). Den var litt kornete. Dette er et utsnitt av under 1/4 av et dias - derav endel av det rufsete preget. Men, som du sier - stemningen ble brukbar. Litt retro, synes jeg. ;-)

Under etterbehandlingen fant jeg ut at jeg gjerne kunne rendyrke det enda litt mer. Jeg emulerte et rødfilter under konverteringen til s/h, og blåste i tillegg opp kontrastene noe. Så ja, jeg må nok si at jeg bevisst ønsket dette uttrykket. ;-)

- Kristoffer
kine n.

jeg synes dette bildet er veldig forstyrrende og rotete, jeg må liksom konsentrere meg for å se på det over lengere tid. dette høres veldig negativt ut, men jeg synes det er dette som gjør bildet spennende og dekorativt, trekker skikkelig oppmerksomhet! ser det med en gang for meg på en vegg et sted. på en stor hvit vegg :) liker at bildet er så grovt og todemesjonalt.
Kristin E.

Hei, forstyrrende og rotete kan det nok foles for noen. Men dette er naturlig aa vakkert, masse aa sette oynene paa. Og for meg inspirerende, og igjen en paa minnelse om at det er ingen regler som sier at dette ikke er bra fotografi eller kunst. I mine oyne faller alt paa plass. Og det faar meg til aa vil ta mere bilder som dette..Og tusen takk for flott kritikk paa bildet mitt.!

Bildene dine mine meg som jeg nevne om Bill Hensons arbeid , han tok masse slike bilder da han foerst begynte som fotograf. Her er noen av hans bilder, ta en titt
http://www.roslynoxley9.com.au/artists/18/Bill_Henson/98/

Mvh kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu