Tulipan-nedgang..eller oppgang?
Tulipan, og PhotoShopgenerert hav (Plug-in ''filter'').
Utstyr
  • Canon PRO90 IS
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHoldt tulipanen i stilken, opp mot sola.
    ''Havet'' er generert i Photoshop med en plug-in som jeg tror heter ''Flaming Pearl - Flood''. (Laget/tok bildet i 2003)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger229
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_126140} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Anders D.

Dette bildet brydde min nysgjerrighet!
Og du har tydeligvis hatt en knallgod idè, som er godt gjennomført.
Litt synd at senter av blomsten er Uklar/ute av fokus og at de øvre hjørnene ikke er helt fylt opp av blomsterbladene. Kanskje crope litt?

Ellers så er jo fargene flotte og manipulasjonen elegant. Får lyst til å kaste meg uti denne drømmen av et hav. Mvh A. Dahl
Inger-Lise S.

Absolutt kreativt. Selve utsnittet av tulipanen er ikke uvanlig, men vannet her i denne sammenheng,var en ny vri:) Fin speiling i vannet her.Men jeg syns det er synd at du har med bokstavene. Ikke bare fordi jeg ikke liker tekst på bildet, men jeg syns at de skjemmer et ellers fint motiv. Motivet fortjener enny versjon,uten tekst,syns jeg:)
Her syns jeg det er greit at fokus er på vannet.
Hjørnene oppe kan klones røde. Ser du har litt pixelspor i skyggepartiene på det røde oppe, men knapt synbare.
Veldig blank og lekker speiling i vannet.

Mvh Inger-Lise:)
Arnstein B.

Ang. ''påtrykking'' av bokstaver (mitt domene):
Jeg har vært veldig i tvil om dette. Det er tydeligvis omfattende tyverier av bilder på nettet, og det er jo ikke noe trivelig. Jeg skal forsøke å fade teksten ut enda mer. Selv om
Hva mener den store hopen her på foto.no om dette?
Chr. G.

Synes skyggen i hjørnene oppe forstyrrer, og gir en uheldig avrunding av bildet. Tiltalende sluttprodukt etter manipulering, men utgangspunktet kunne nok vært litt skarpere.
Som hobbyfotograf ville jeg ikke tatt det så tungt dersom noe rappet et bilde fra meg. Tor jeg da, jeg har ikke opplevd dette. Det finnes også muligheter til å spore et bilde tilbake til din original, dersom det blir behov. Det er jo litt synd å måtte dekke hele bildet med informasjon om hvem som har kopirettighetene og en kan aldri gardere seg mot at det kuttes og manipuleres slik at denne informasjonen blir borte.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu