D I V A II
Litt penere lys enn forrige bilde, men kanskje ikke så spennende.
Liker renheten i flaten, sammen med Cecilie's tøffe positur.
Bildet inngår i albumet Cecilie - Ulv i fåreklær
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-01-08 23:49:54
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EFS 17-85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1174
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122143} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Georg K.

See what you mean :)

More eventually later - but likeable for sure !
Steinulf L.

Dette svingte mer ja. Fint at du har fått frem strukturen i det sorte skjørtet mot den sorte bakgrunnen. Dette var det klasse over.
Jan Erik B.

Hos meg blir det veldig mørkt.. Skjørtet går i ett med bakgrunnen. Derfor det mye overflødig svart. . Ellers er bildet meget bra. Fin kontakt med modellen! Flott smil, det er det første jeg legger merke til..
-Jan Erik-
Marcelo V.

Liker best den s/h versjonen har sett på bildene dine her på dotten, jeg ser at du er glad i å ta portrettbilder. Hva med å skaffe deg en 85 mm 1.8?
MV
Lars-Anders M.

V1 klart best. Liker den sortvite kjolen mot den sorte bakgrunnen. Hennes hud matcher meget godt syns jeg og sikkert du som viser dette bilde. Men v2 ble for blass syns jeg. Men din stil lyser igenom. Stå på.
André M.

Varmen i lyset og den gode lyssettingen, understøtter det livlige i smilet og posituren til jenta. Det er meget bra. Som portrett vil det sikkert funke utmerket hvis det faktisk er slik denne jenta ER.

To mindre kritiske merknader er imidlertid: Den hvite delen av kjolen stjeler relativt mye oppmerksomhet, og baklys mot den svarte delen av kjolen burde vært noe sterkere, slik at det ikke gror fullt så mye sammen med bakgrunnen. Intet av dette er imidlertid av kategorien ''svært irriterende'', mer en slags pirking fra min side :-).

Min (lille) erfaring skulle kanskje tilsi at det ville vært interessant å prøvd et slikt bilde mot hvit bakgrunn, fordi kjolelivet (heter det det?) i hvitt ikke hadde blitt fullt så dominerende når bildet har store hvite flater fra bakgrunn. Kun en idé...
Anniken S.

Hei og takk for fine tilbakemeldinger. Gode forslag og nye arbeidsoppgaver som jeg kan jobbe litt med. Fint med slike konstruktive tilbakemeldinger.
MV, mye som står på ønskelisten her.... :)
AM, lys bakgrunn er neste prosjekt. Tenkte jeg skulle trene litt på hvite kjoler og lys bakgrunn. Har fått et bryllupsoppdrag, så nå er det bare å øve seg litt først.... Savnet deg i går...
Avsluttet .

Versjon en er fin, som Lars A. også er inne på liker jeg faktisk kontrasten mellom hvitt og svart her. Lyset er behagelig. Her føler jeg i tillegg at den flotte kjolen også er en vesentlig del av motivet; selvsagt i tillegg til ''divaen''. Fargene og de tilhørende kontrastene er bra. Det eneste jeg vill pirke på er at hun gjerne kunne ha dreid seg litt slik at tatoveringen på hennes venstre overarm ikke hadde syntes. Den bryter for mye med resten av stilen i bildet, synser jeg.
Eliza A.

Dette var bra!
Flotte fargetoner og god kontakt!
Faller mest for fargeversjonen her.

Eliza
Geir Andre O.

Bra dette Anniken, synes ikke det gjør noe at det hvite stjeler litt oppmerksomhet, det passer til en slik kjole, for her er er det vel helheten som teller, at modellen OG kjolen sammen skaper en helhet som er meget flott, fangende og ikke minst stilfull. Flott og sensuell modell også.

Snakkes! og sees snart :-)
Odd Tore S.

Jeg synes ikke at Cecilie ser ut som en diva, jeg. Kanskje kjolen, men hun ser alt for blid og hyggelig ut. En diva skal minst se snørrhoven og ovenfra og ned ut, og være i full krigsmaling!
Litt rar lys flekk på høyre overarm, og tatovering på venstre. Er skikkelige divaer tatovert?
Svart mot svart bakgrunn synes jeg er utfordrende og spennende, skulle gjerne sett at hele kjolen var sort. Det hvite blir for hvitt for meg.
Men jeg er gjerne dårlig oppdatert på moderne divaer, Maria Callas er jo forlengst historie.
Odd Tore
Bjørn H.

Hallo Anniken ...

Syns dette fungerer veldig bra !!!

Lyset er rolig og behagelig...ikke stort å utsette her ...

Hvis det skal pirkes er det kanskje det hviteste partiet på kjolen, som er på grensen til detaljløst ???

Begge versjoner er fine, men må jeg ...., :)) så velger jeg V1..

Ramma er kul æsss ............

Bjørn ;¤

Kay R.

Hær treffer du bra Anniken... Godt utført teknisk og en vel oppbygdt komposisjon. Fargene og kontrastene e også bort i mot mak hær. Versjon 1 for mæ ja... Intett negativt å komme med denne gangen..

MVH Kay:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu