Skremmer'n

Serien er fra oktober 2004 i Namibia og antagelig tatt med film for fint lite exif dukker opp.
Han sto fredlig aleine og beitet da ve kom kjørende, stoppet og begynte å fotograferte. Det likte han visst dårlig for han løftet snabelen og kom rett mot osss. Men som vi ser så hadde han ikke til hensikt å angripe for ørene ligger tett inn til hodet. Når en elefant er iferd med å angripe kommer ørene ut og framover og står som en stor flate på hver side av hodet.
Julius, vår sjåfør og guide ropte imidlertid "wind up the windows, wind up the windows! og så startet han bilen og kjørte framover.
Elefanten passerte bak oss, krysset veien, ga seg til å beite på motsatt side og var tydeligvis fornøyd med endringen.
Da jeg spurte hviofor vi skulle rulle opp vinduet svarte han at det hender de stikke snabelen inn og kaster bilen. Dette har jeg jo sett på film senere. Ikke uvanlig at de ruller bilen bortover heller.
Men denne ville nok bare skremme.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Se gjerne mot mørk bakgrunn.
Klikk på bildet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-04-19 08:49:29
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2018-04-19 08:49:56
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1087190} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .
Dyrebilder fra disse områdene har jeg alltid hatt sansen for og drømmen er og komme til Sør Afrika på safari en gang i livet. Fint bilde med din egen stil som jeg har lagt merke til du representerer på hvert bilde du legger ut.
Avsluttet .
Så de andre versjonene litt sent men originalen synes jeg var finest med tanke på komposisjonen, men det er jo egentlig tre forskjellige bilder. Flott var det.
Walter S.
Han var dårlig utstyrt med støttenner, denne karen. Enten er han ennå ung med små tenner, eller så er han også en hissigpropp som har knekt den ene tanna ...?

Uansett, sikkert en flott, og litt skremmende opplevelse dette møte med tykkhudet motstander!
:o)

Mvh,
Walter
Roar K.
Grunnen til at elefantene i Namibia har så små støttenner er antagelig de dårlige beiteforholdene. Det er svært tørt i Namibia - ikke som f.eks. i Kenya med store savannesletter.
Som jeg også tidligere har vist får dyrene faktisk hjelp ved at det er laget kunstige vannhull der de kan komme for å drikke i nærheten av campene hvilket jo er til fordel både for dyrene og turistene som har kommet for å se og fotografere.

Roar
Arild T.
Skarpt og fint bilete ledsaga av god undertekst og utfyllande opplysningar i kommentar nedanfor. Personleg synest eg at versjon 2 er best da buskasen i venstre side av originalen tek noko av fokuset bort frå elefanten.

Helsing Arild
Harald N.
Fint at du luftar denne karen frå arkivet.
Originalen på meg.
Mvh Harald
Per L.
Alltid kjekt å se slike kjemper og få lese historien bak! V2 yter elefanten mest rettferdighet synes jeg! God komp og tiltalende farger! Mvh Per
Keshav N.
Det var en stor og flott elefant, Velger V1 her som har mere av omgivelsene.
mvh Keshav
Ragnar S.
Et flott portrett av elefanten. Som oftest ses elefanter som helt stillestående på bilder, men her observeres også aktivitet. Fin vinkle og god skarphet /farger.

Mvh Ragnar S
Ingrid Milly L.
Fine elefantbilder fra deg. Gode farger.
Mvh. Ingrid Milly
Egon Ø.
Dejlige billeder og tak for medfølgende hyggelige ord Roar :-)
Hilsen Egon.
Hans Rich. A.
Elefanter er noe flotte dyr. Her blir originalen og V2 mitt valg.
Mvh Hans Richard
Robert L. S.
Flott bilde. Originalen best her.
Mvh.
Robert s.
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu