ICE
Endelig var målet nådd jeg satte meg ned på en stein. Det føltes som å komme hjem. Foran meg fløt Ganga. Da hørte jeg et rop og snudde meg. Der sto fjellføreren med en isbit i handa. Jeg plukket opp kameraet og fanget øyeblikket Fra Gomukh isbreen 4000 moh
Bildet inngår i albumet Char dham yatra bilder fra 2008 - Nyediterte bilder fra 2008 tatt med kamera på auto innstilling. Dette er jpg filer. Prøver og utvikle meg innen editering. Char dham er en pilgrim rute i Himalaya. Går til stedene Gangotri, Yamunotri ( elvene Bhagirathi og Yamunas utspring), Kedarnath og Badrinath (elvene Mandakini og Alakanands utspring) Disse elvene flyter sammen så etter Prayag der Ganga (Ganges) og Yamuna flyter sammen er det en elv Ganga.
Utstyr
  • Nikon D40
  • 18.0-55.0 mm f/3.5-5.6
  • Brennvidde55.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1077826} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
SveinM M.
Interessant dokumentarisk bilde. Trodde først det var bare fjell... :)
Arild T.
Stein på stein både i forgrunnen, de tre småsteinene i forkant, og de massive fjellblokkene bak. Fint med menneskene i bildet som virkelig framhever størrelsen på steinblokkene her!

Hilsen Arild
Fredrik N.
Veldig interessant bilde, synes jeg.
Godt dokumentert og viktig med en person i bildet.
Fin komposisjon.

Mvh Fredrik
Keshav N.
Mange takk til Svein, Arild og Fredrik for godr kommentarer
mvh Keshav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu