Pour-suite du diamant vert
Bildet inngår i albumet People and places -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger201
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_107416} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ann-Silje K.

Liker hva du gjør men menneskene i bildet (og i flere av bildene dine). Har foreløpig holdt meg unna fotografering av mennesker fordi jeg tror det krever flere egenskaper enn det jeg sitter på. Men fins inspirasjon og hjelp/veiledning/tips i slike bilder som dette.
Kristoffer L.

Takk for det, Anne-Silje.

Synes du bare skal hoppe i det, og fotografere mennesker også. Veien blir til mens du går!

- Kristoffer
Eli L.

Bildet hadde blitt for kjedelig om du ikke hadde valgt denne vinkelen. Synes allikevel det mangler et lite element som gjør det mer spennende! (Slik du har i så mange andre av dine bilder)
Kristoffer L.

Må si meg enig med deg, Eli. Jeg lastet opp bildet fra en maskin jeg ikke hadde rare utvalget liggende på, burde sannsynligvis heller ha droppet dette.
Ioannis L.

Ikke helt enig om at det mangler spenning!
Jeg synes det faktisk er et av de mest spennende bildene du har lagt ut!
I den forstand av at det skjules så mye bort fra det åpenbare her! Det er noe mer... noe vi ikke får se... og fantasien legger sine egne stier... ;D
Kristoffer L.

Iannis,

Jeg må innrømme at jeg var litt usikker selv også før jeg la inn dette bildet, men kom til at symbolikken bar. Etter EL's kommentar ovenfor trakk jeg kanskje en noe forhastet konklusjon om at bildet ikke evnet å nå fram. Jeg tenkte ikke nok på at dette var et spørsmål først og fremst om øyet som ser, og tillot min egen tvil på bildet å forsterkes.

I etterkant ser jeg at blant de ting jeg har gjort i livet, har ofte de jeg har vært mest i tvil om, vært de heldigste valgene. Kanskje fordi det da har falt mange betrakninger både på forhånd og i etterkant, og en sitter igjen med et mer gjennomtenkt forhold til det.

For meg bærer fortsatt symbolikken dette bildet, men det er klart at selv garvede fotografer har forskjellig oppfatning av det de ser. For meg er dette en illustrasjon på jakten på vår alles, egen grønne diamant. Hvordan denne jakten nå er institusjonalisert til kinolokalet eller videospilleren, og hvor de eneste hindrene vi støter på, befinner seg i jungelen av andre mennesker i køen.

Jeg er glad for at du satte pris på bildet, og takker for at du inspirerte meg til å tenke disse tankene på nytt!

- Kristoffer
Kristoffer L.

Tastetrøbbel!

Ioannis, ikke Iannis, selvfølgelig...
Ioannis L.

Perfekt!

Nå faller alt så praktfult på plass!
Dine egen tanker bak bildet gjorde det hele enda vakrere!
Det er jo viktig dette med tanker, historier, metaforer, tilstedeværende sanser, osv bak alle bilder!
Jeg synes flere skulle vært litt flinkere til å snakke rett ut om følelsene som et bilde skaper for dem... ikke om det er nydelig eller tvilsomt med den følgende tekniske analysen...
Endel har denne egenskapen(deriblant du!)... skulle bare ønske jeg hadde litt mer tid... å føle et bilde... og deretter kle disse følelsene med ord... det er ikke noe jeg personlig klarer å ta i forbifarten...

Navnet uttales faktisk iánnis, så tastene ramset opp en sannhet... ;)

Ha en riktig god kveld!
Christer B.

Vet ikke helt om det er kø for å se filmen eller for å slafse hamburger, antar det er det første, uansett er det irrelevant, man står nå hvertfall og venter! Liker vinkelen, gir meg assosiasjoner til de store mestre. Det er absolutt severdig dette, enig med IL om en slags skjult mystikk vi iaktagere ikke får ta helt del i. Det er noe mer her, men det får vi ikke se, liksom. Samtidig får jeg følelsen av å være 7 år igjen... perspektivet...
Avsluttet .

Liker dette meget godt. Et bilde som levner rom for fantasien. Nydelig tone også.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu