Klatreren
Har fjernet to stolper og noen ledninger.
Bildet inngår i albumet Vestvågøy i Lofoten -
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • EF24-70mm f/4L IS USM
  • Brennvidde70.0mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • AnnetISO 100, Raw, håndholdt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1071949} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Storslagent landskap, gjengitt med skarphet og stor detaljeringsgrad og med fine farger. Jeg måtte lete litt etter "klatreren", men jeg fant fram til den røde jakka etter hvert. Det viser et interessant forhold mellom det lille mennesket og den store naturen. Jeg må erkjenne at jeg er litt i stuss over det valgte utsnittet og det interessante poenget med fjellklatreren med den røde jakka. Her blir kanskje mye av tilskuerens oppmerksomhet trukket mot landskapet som sådan og den bratte skrenten som danner en hovedlinje litt til venstre for midten av bildet. Jeg antar at dramatikken i klatringen og det litt romantiske forholdet natur - menneske kunne vært klarer fremhevet hvis fjellveggen hadde fått større del av bildet. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Harald N.
Her har du fått fram det vesle menneske i storslagen natur. Kjell Øyvind har som vanleg gode vurderingar som set i gang tankar om bildet.
Mvh Harald
Roar K.
Jo, jeg fant'n da etter ei stønn.
Blir liten i den fjellformasjonen der.
Ikke min stil det der.
Hadde gamle filisofiproffen Arne Næss som gjesteforeleser på Nansenskolen i 1972. Da viste han lysbilder fra en klatretur opp Himalaya.

Roar
Ragnar S.
Spennende utsnitt som sammen med tåke skaper en litt mørk, dyster stemning. Ser ikke ut til å være helt enkelt å klatre i denne veggen, skummelt også dette.

Mvh Ragnar S
Arild T.
Store fjell, store utfordringer og små mennesker.
Supert eksponert, men ville beskåret 5 cm i venstre billedkant og under nabben øverst. Innbiller meg at klatreren da kommer mer i fokus. Har prøvd å dekke til og scrolle opp.

Hilsen Arild
Walter S.
Den enslige røde klatreren setter målestokken i bildet og forteller oss hvor lite et menneske er ute i naturen - Røff fjellside og kaldt og vått vær (ser det ut som).

Godt fanget og eksponert. Arild er nok inne på noe med sitt forslag.

Mvh,
Walter
Per L.
Man snakker om en flue på veggen ---. Spennende bilde som tydelig viser hvor små og sårbare vi mennesker er! For meg virker både eksponering, komp og farger! Mvh Per
Øyvind B.
Tror dette hadde gjort seg best i høydeformat.
Inn slik Arild foreslår og muligens noe også høyre når du først er igang.
Mener det er klatreren som gjør bildet interresant og størrelses forholdet person-massiv fjellvegg blir da ytterligere forsterket.
Mvh Øyvind
Hans Rich. A.
Mange mange takk for kommentarer og innspill til forbedring. Jeg er enig i at klatreren kom vel bort, og at en beskjæring og/eller annet format kan hjelpe på. Får se hva jeg får gjort etterhvert.
Mvh Hans Richard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu