Bølger
Utstyr
  • Canon EOS 450D
  • EF17-40mm f/4L USM
  • Brennvidde40.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1059501} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Roar B.
Former og kurver i sameksistens, ingen tvil. Og uten å bli helt missoppfatta; interessante detaljer gjennom hele bilderuta..
Kan like bevegelsen i motivet, kryssende linjer, forskjellige mønstre og effektfulle skyggevirkninger skaper liv i et ellers goldt og øde landskap. Og med denne jenta som motstykke, et slags brekk for helheten.
Den tverrgående linja gjennom halsen liker jeg ikke. Ellers er gråtonene suverene og det som bærer bildet etter min mening. Åpningen opp til høyre kan også forsvares, tar oss med videre som en åpning ut i den store verden.
Men - hva skulle denne vakre jenta ut i denne ørkenen å gjøre da, til og med uten vann ?
Ja, ja - det er vel en helt annen historie ??
Annerledes var det - og bra!
Roar
Anne Ø.
Fine linjer, gode gråtoner, fint med strukturen i sanden i front. Skulle damen vært mer inn i bildet, nærmere det gylne snitt ? Åpningen oppe til h. litt usikker om det tilfører bilde noe. Men ser og det som Roar nevner, ut i verden, videre.
Trygve K.
Først: Velkommen hit til "dotten" Tadas ! Ser du ble medlem i dag og at dette er ditt første bilde her inne...

Og hvilket bilde !!! Dette er nyyydelig med sine gråtoner, linjer og lys. Og vidunderlige enkelhet. Jeg synes også komposisjonen funker meget bra, selv om jeg kanskje ville ha fjernet den synlige delen av himmel oppe til høyre....

Lyset i bildet må stamme fra litt lav ettermiddagssol i desember (exif-info), og da beveger vel modellen seg i retning øst/nordøst sånn omtrent. Fotsporene i sanden over åskanten danner en elegant motvekt til jenta i billedflaten og bidrar til å balansere komposisjonen i stor grad. Og de fotsporene fører noe sted, - men hvor ? Og heri ligger undringen min og inspirasjon til tankeflukt som for meg er viktig for et godt bilde.....

Meget bra dette !!!

Men hvor i all verden er dette tatt hen ? Jeg har tonnevis med bilder fra "las dunas" nord på Fuerteventura, - og der kan landskapet se omtrent slik ut. Fantastiske fotomuligheter, - men et mareritt for kamerautrustning pga av sand og støv. Det finnes også andre "locations" på Kanariøyene som likner. Men ut over det kjenner jeg ikke til slike omgivelser i Europa som kan gi dette inntrykket sett igjennom en 64 mm (35 mm equivalent) brennvidde. Så hvor ????

mvh Trygve
Sissel Elisabeth H.
Fin struktur/mønster på sanden i forgrunnen. Liker også de forskjellige lagene innover i bilde. Lys og skygge lager små men gode kotraster slik at sanden får mer liv. Sporene er også med på å forsterke dette. Usikker på om jeg ville ha kuttet i toppen. Det er noe med matchen med kvinnens lyse hår og den lyse stripen øverst som kler hverandre. Uten den blir bilde renere men litt tammere synes jeg. Flott landskapsbilde!

Mvh,

Sissel Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu