Our playground
Dette bilde tok jeg da vi labbet gjennom de smale gatene på Zanzibar. Her leker barna med alt de måtte finne. Da vi kom holdt de på å spille et spill med gamle flaskekorker. Humøret er på topp, og det er alltid morsomt å posere når noen tar frem kamera :)

Jeg har laget et eget galleri for alle Afrika-bildene mine. Det er å finne på: http://safari.bz
Bildet inngår i albumet Afrika - Bilder fra Tanzania og Zanzibar
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger530
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_102229} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ketil K.

Gøyale uttrykk hos disse småtassene! Fin beskrivelse - flaskekorker (eller kongler for den saks skyld) er bra å leke med det! Og barna trenger ikke nødvendigvis nymalte vegger for å være trygge, blide og tillitsfulle. Det kommer veldig fint frem her. Ellers har du bra etternavn ja gitt - for ikke å snakke om initialene da!
Karine T. K.

Hehe, takk skal du ha :) Og ditto! =)
Per-Åge T.

utrolig vakkert bilde. Hvordan utstyr bruker du?
Karine T. K.

Hjertelig takk for hyggelig kritikk, Per-Åge :)

Jeg bruker et Pentax 4.0 Mpix, 5.8mm-17, 4mm, 3x optical zoom, SMC. Egentlig er det min far sitt kamera, men jeg ''låner'' det til ubestemt tid :)
Avsluttet .

Godt bilde, men veit ikke helt om jeg liker kompen. Selvfølgelig er det sjelden at fotografen bestemmer når man tar bilder av barn, men det ble litt rart med den ene guttungen bak den andre. Er litt usikker på om jeg liker det eller ikke. Det virker nesten oppstilt, for at det skal være spennende og kreativt. Hmm.. Veit ikke helt jeg altså..

Men det er fint. Godt og klart, og herlige uttrykk på ungene. Bra fanga opp!

Lykke til videre med knipsing! :-)

_margrete_
Karine T. K.

Takk for kommentar, Margrete :)

Det er et meget rotete bilde. Jeg hadde ikke lyst til å være for streng med disse små så det skulle bli for alvorlig. De fleste barn på denne kanten blir nok sjeldent fotografert, og jeg var litt redd for å være for ivrig. Det skulle være litt lekent, og det ble det. Jeg lot dem gjøre som de ville. Han gutten bak kunne gjerne kommet litt mer frem. Er enig i det :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu