Kristine
Kristine / Heartbreak
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1017267} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Rune B.
Dette er det beste portrettet jeg har sett etter at jeg begynte på foto.no for en mnd. siden. Og det som slår meg først, og som gjør at bildet "tar" meg, er at blikket til jenta er aktivt, det ser utover, uten at jeg vet hva hun ser på! Og det gjør meg nysgjerrig... Men selvsagt, et aktivt blikk fra den portretterte er ikke nok, det er hvordan du har løst det estetisk som gjør bildet: Liker utsnittet, der at du går så tett på; liker valg av skarphet på bare den venstre ansiktshalvdel.... og hvordan håret bølger og omkranser ansiktet. Bra!
Roar B.
Enig med Rune. Et flott portrett. Tett, nært og levende med fine gråtoner som rammer inn bildet og forsterker uttrykket. Et gjennomført, godt arbeide, hele veien. Mvh Roar
Wenche Irene B.
Veldig bra portrett!
Lasse S.
Fabelaktig flott portrett.
Roar B.
Beviser at blikk kontakt ikke nødvendigvis er et "must' for å skape god nærhet og kontakt.
jon b.
Fantastisk bra og følsomt portrett. Etter mitt syn er dette riktig behandlet på alle måter. Egentlig en skam at det ikke har fått en masse kommentarer. Jeg er klar over at jeg er subjektiv her, men det finnes mange eksempler på hverdagsbilder" som blir flittig kommentert og dette er så avgjort ikke et av dem.
Mvh.
Jon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu