Bryggen i Bergen
Tone mapping av bryggen i Bergen en vårdag i 2014
Utstyr
  • Canon eos 550d
  • 18-35
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetRedigert med Photoshop og photomatix
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1014948} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Bjørnar P.
Fargerikt. Ikke naturtro, men kanskje ikke meningen at det skulle være det heller? Ville ikke brukt betegnelsen HDR her. Den står for High Dynamic Range, altså stort kontrastomfang. Det ser vi lite til her, da høylys er utbrente og skyggeparti igjengrodde mange steder. Jeg vil derfor tro at det er effekten som tone mapping kan gi med ekstrem fargemetning og nærmest selvlysende skyggeparti du søkte, og ikke stort kontrastomfang?
Noen vil garantert like dette, men det er ikke helt i min gate.
Noe oppretting av styrtende linje på høyre sider samt kutt av "noe" rødt som stikker fram helt til venstre tror jeg dog de fleste er enige om.
Tor Einar K.
Enig i kutt på venstre side, styrtende linjer var noe jeg ikke så før jeg las foregående kommentar og dermed la merke til de to vinduene i høyre kant.
Jeg legger imidlertid mer merke til de utbrente hølysene, spesielt de som er nede ved gjerdet og etter min mening forstyrrer litt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu