Nøst
Nøstrekke i Oselven
Har eksperimentert med et over hundre år gammelt kamera - Kodak Brownie fra ca 1905
Bildet inngår i albumet Osbilder -
Utstyr
  • Kodak Folding Brownie no. 2, Model A
  • -
  • Blender-
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1001999} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Roar K.

Det første som slår meg her er det flotte lyset og detaljene i buene.
Kompen sitter forsåvidt fint, men jeg reagerer litt på elementer i alle fire hjørner.
La meg begynne i venstresiden der jeg reagerer på element nede i hjørnet. Ved å kutte på innsiden av det vil bildekant også ende inne i bordkledningen på naustet hvilket vil gi en penere avslutning langs ramma samt at hovedkvisten oppe i hjørnet da vil komme mer markant ut fra venstrekanten og ikke ut fra krysset.
I nedre høyre hjørne har du også et tilsvarende element som i motsatt venstre. Dessuten har du et fragment av en trestamme langs kanten oppe som munner ut i hjørnet.
Her kunne jeg tenkt meg å bare kutte på innsiden av trestammen og klone vekk det resterende av elementet i nedre hjørne slik at du beholder den vesle diagonalen mellom høyre kortside og nedre langside.
Det lyse feltet nede med fragmenter av bokstaver bør vel også bort.
Nå kan det jo virke som jeg sabler bildet nord og ned hvilket jeg ikke gjør.
Jeg har stor sans for dette svarthvitbildet der det på meg virker som fotografen har hatt litt for mye hastverk til å sjekke hjørner og kanter ordentlig hvilket er svært viktig for det er ofte der ting som trekker ufortjent oppmerksomhet befinner seg.

Roar
Øyvind G.

Du har helt rett i at jeg slurvet da jeg la det ut. Har prøvd å følge rådene dine i ny vrsjon - var det noe sånt du tenkte? Takk for konstruktiv tilbakemelding!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu