Flere og bedre kameraer på Mavic 3 Pro

DJI lanserer to nye droner – Mavic 3 Pro og Mavic 3 Pro Cine. Med flere og bedre kameraer får du muligheter du før ikke hadde.
DJI har en tradisjon med å komme med Pro-versjoner av dronene sine. De har gjort det både på Mini 3 og Mavic 2. I dag gjør de det også på Mavic 3. Og i likhet med Mavic to kommer det også her både en Pro- og en Pro Cine-versjon. Forskjellen på disse er at Cine-versjonen har innebygd 1TB SSD. Ellers er de like.

Den viktigste nyheten fra Mavic 3, er at kamerasystemet er oppgradert. Hovedkameraet er fortsatt det samme med et 20 megapikslers MicroFourThirdskamera med bildevinkel tilsvarende 24mm f/2.8 (eller 1x zoom som DJI, noe upresist, har valgt å kalle det). Som forgjengeren har det også et kamera med ½-toms bildebrikke på 12 megapiksler og bildevinkel tilsvarende 166mm (7x zoom). Men her har det skjedd forbedringer. Lysstyrken er økt fra f/4.4 til f/3.4, og mest sannsynlig en ny prosessor, for det vi har sett av sammenliknig (kun fra DJIs markedsføringsmateriale), så er bildene vesentlig bedre enn de er på standardmodellen.

Og midt mellom disse to, har de puttet et tredje kamera med en 1/1,3-toms brikke på 48 megapiksler og en bildevinkel tilsvarende 70mm f/3x zoom).

I bildet til høyre kan du se spesifikasjonene på de ulike kameraene (under hvis du leser dette på telefonen). Klikk på bildet for å se det i større format.

Med tre kameraer og støtte for digital zoom kan man få det utsnittet man ønsker seg, og med bedre bildekvalitet får du nye kreative muligheter.

Selv om vekta er den samme som før – 895g, er flytida redusert fra 46 til 43 minutter. Det er ikke dramatisk, og fortsatt lenge for en drone.

Det kommer både standardversjoner og Flymore-versjoner av dronen.
Prisene blir omtrent som dette:
DJI Mavic 3 Pro (med DJI RC): 25 499
DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (med DJI RC): 33 699
DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (med DJI RC PRO): 41 999
DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo (med DJI RC Pro): 55 499

Flymore Combo inneholder en bedre lader, tre batterier, filtersett og bæreveske. Det samme er det i Premium Combo til Cine-versjonen. Sistnevnte har også en høyhastighets overføringskabel inkludert.

Levering starter 9. mai.

Se DJI Mavic 3 Pro i nettbutikken

Se DJI Mavic 3 Pro Cine i nettbutikken

 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu