«Forstå foto» - koronarammet fotograf lanserer lærebok gjennom folkefinansiering.

Forstå foto er en norsk bok på nesten 250 sider om kamera, komposisjon og kreativitet skrevet av Lars Åke Andersen. Nå kan du støtte prosjektet og kjøpe boka gjennom en spleis på nettet.
«Forstå foto» - Koronarammet fotograf lanserer lærebok gjennom en folkefinansiering.

Det er på tide å gi ut en lærebok! Jeg har samlet kunnskap som profesjonell fotograf i over 20 år. Nå har jeg gått gjennom og systematisert dette og satt sammen en bok på nesten 250 sider.

Ingen skriver til obersten, er en kjent boktittel. Men nå er det få som tar kontakt med fotografen også. Nå blåser det kraftig og man må stå i stormen og vri kappa etter vinden. Derfor denne boka som jeg har jobbet med et par år, men som har fått fart på seg de siste ukene.

«Forstå foto» er ment for fotoentusiaster, nybegynnere og andre som ønsker å beherske et systemkamera, forstå grunnprinsipper og utvikle seg som fotograf.

Innholdet i boka er tredelt. Den første er mer om teknikk og kamera, iso, blender og slike ting. Bruk av speilrefleks og litt om speilløse kamera. Den andre delen er om komposisjon og det å skape et bilde og den tredje mer om praktisk fotografering. Jeg lanserer også en egen metode SLIT-metoden. Den får du ta del i om om du kjøper boka.

«Forstå foto» fås både i fysisk og digital utgave. Den fysiske blir sendt til trykkeriet etter måneden med folkefinansiering er over i begynnelsen av mai, og kan forventes utsendt i løpet av den måneden, mens den digitale e-boka vil sendes ut i midten av april.

Om forfatteren
Jeg har allerede laget en bok i bruk av programmet Lightroom av Adobe (se gjerne http://fotoleir.no]) og har jobbet som fotograf på heltid siden forrige århundre. Aviser, magasiner og ulike institusjoner og firma har jeg jobbet for og det gjør at jeg er innom mange ulike sjangrer og problemstillinger - det er kanskje denne allsidigheten jeg kan trekke veksler på nå og dele i boka.

Du finner spleisen her:


Lars Åke Andersen - «Forstå foto» lanseres nå som folkefinansiering
«Forstå foto» lanseres nå som folkefinansiering
Lars Åke Andersen
Støtt en fotograf - kjøp boka

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu